Annonse

VILNIUS

Dere vet jo hvordan jeg blir når jeg ser skrøpelige, gamle mennesker – jeg får så vondt av dem, og vil klemme hele gjengen sønder og sammen. Og her i Vilnius kryr det jo av gamle, skjønne mennesker – herregud jeg får jo så vondt i hjertet! Jeg mistet tellingen over hvor mange gamle kvinner jeg så i går – iført tjukkelabber, kåpe og skaut. Og alle gikk krokrygget mens de dro på en tralle… De har det jo sikkert helt fint, men jeg klarer ikke unngå å kjenne den lille stikkingen i magen. Gamle mennesker fortjener virkelig alt godt her i verden ♥

Nå skal jo ikke dette innlegget bare dreie seg om pensjonistene i byen – en by som er utrolig spennende! Vi hadde ikke de høyeste forventningene til Vilnius, men så langt er vi positivt overrasket. Været spiller ikke helt på lag, men et par solstråler i går gjorde byen enda vakrere – Vilnius er jo kjent for sin flotte arkitektur!

I går brukte vi dagen på å tusle rundt, få i oss en lunsj og noen drinker, og deretter var vi så trøtt at vi valgte å tilbringe kvelden hjemme i leiligheten. Cribben vi har leiet er jo helt fantastisk, og dermed et sted det er hyggelig å tilbringe tid. I går kveld ble det altså middag for to her hjemme, før vi stupte i seng… Vi merket virkelig på kroppen at vi hadde stått opp klokken 04.00, haha!

           

Høsten er liksom litt ekstra fin her borte – alle fargene kommer skikkelig godt frem, og jeg gleder meg til å se mer av byen. I dag er det jeg som setter agendaen, haha, og på planen står både lunsj på en vegansk restaurant, samt en tur til den urbane og fargerike bydelen; Uzupis! Jeg gleder meg ihjel, og det håper jeg Dennis gjør også. I morgen er det han som bestemmer hva vi skal gjøre – og at vi har hver sin dag til å være reiseleder, er virkelig helt topp! Videokameraet blir selvfølgelig med, for her skal det vlogges – hurra!

Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønne venner ♥ Sees senere!

Annonse