VINN DIN DRØMMEREISE

Aloha jet setters ♥

Jeg blir nødt til å dele TIDENES konkurranse med dere, som jeg nettopp deltok i selv. Det er jaggu ikke ofte jeg deltar i sånne konkurranser jeg finner på Facebook, men denne her kunne jeg ikke unngå å joine. 

Noen som er keen på å vinne en drømmereise til tre forskjellige og magiske destinasjoner? Det er i hvert fall jeg, så nå krysser jeg fingrene for at jeg vinner drømmereisen. TENK hvor himmelsk det ville vært da!? Da hadde vi snakket mye blogginnhold.. HEHE. 

Det er selvfølgelig Kilroy som frister med denne herlige konken, og det er ikke vanskeligere enn å velge 3 destinasjoner du vil reise til, for så å velge en person du vil reise med. Vinner du, får altså du + ditt reisefølge en sponset tur til valgte destinasjoner. WUUUHUUUUU! Valget mitt falt på Madagaskar, Colombia og Mexico, og reisefølget blir selvfølgelig Dennis ♥

Ønsker du å delta og komme ett skritt nærmere reisedrømmen, kan dette gjøres HER

ÅÅåååå! Take me away ♥

Hvilke tre destinasjoner vil dere reise til?

Folkens? Jeg må forresten si at jeg blir veldig lei meg av kritikken i forrige innlegg. Jeg blir SÅ glad for de hyggelige kommentarene, men når noen av dere mener at jeg prøver å loppe dere for penger, blir jeg rett og slett skikkelig såret. Hvis dere faktisk leser bloggen min, vet dere at jeg gjør alt jeg kan for å tilfredstille dere, og gjøre dere happy. Jeg legger ned livet og sjelen min i denne bloggen, og denne gruppen var rett og slett ment som et tiltak for å gi enda mer til de som ønsker det. Jeg har sagt at dette ikke kommer til å påvirke bloggen min. Den skal fortsatt inspirere og oppdateres hyppig, så det er ingen som sier at dere skal betale noe som helst hvis dere ikke ønsker det. Jeg ønsker bare en tettere nærhet til dere, jeg ønsker å gi enda mer, å møte dere, men de turene jeg kommer til å legge ut på rundt om kring i Norges land er ikke gratis. Jobben jeg kommer til å legge ned i dette er heller ikke gratis, det er ikke middagene jeg kommer til å invitere dere på, og heller ikke goodie bagsene. Jada, så er jeg en blogger, men hvis dere tror at jeg får hele verden rett i hendene uten å måtte betale for noe som helst, tar dere grundig feil. 

Beklager virkelig hvis dette virket helt på bærtur for enkelte av dere, jeg hadde ikke sett den negative floden av kommentarer komme i det hele tatt, og hadde håpet at dere ville se på dette som et positivt tilskudd og tiltak. 

Jeg ser at noen av dere lurer på hvordan man får tilgang til gruppen, og når du melder deg inn vil du få en mail med link til en lukket facebook gruppe som du ber om å bli medlem i. Tanken var liksom at dette skulle bli et lite samfunn for dem som har lyst, men hva sier dere? Er dere giret? 

Husk at jeg er glad i dere alle sammen ♥

KLEM