Annonse

VINN DITT FAVORITTANTREKK

Vet dere hva? 

Jeg er så glad i dere.. Dere aner ikke, liksom! Jeg kjente plutselig en enorm lykkefølelse bare spre seg gjennom kroppen min, og det er deres fortjeneste. Jeg har jo kapret de beste bloggleserne i hele verden. Dere inspirerer og motiverer meg, og alt jeg vil er å skrive til dere og ta gode bilder, som jeg kan dele med dere – det mest fantastiske publikummet ever. Dere får meg til å ville blogge til dagen jeg dør, skjønner dere? Takk! Tusen, tusen takk.

Åhåj.. Så deilig å få ut litt følelser, og nå tenkte jeg å kjøre i gang en hyggelig søndagskonkurranse. Sånn for å gi noe tilbake til dere. 

Dere vet SOBAZAAR, sant? Den mest geniale fashion-appen som noen sinne er laget? Den ja.. Den appen må dere laste ned ASAP. Det er jo så gøy å være kreativ, og lage sine egne fashion boards satt sammen av produkter du digger fra ulike brands. Følg dine venner, fashionistas og favorittmerker, og handle råkule styles når som helst via appen!

I dag kan 10 av dere stikke av med hvert sitt favorittantrekk fra StyleConnection, og for å delta i konkurransen må dere gjøre følgende: 

1. Laste ned SOBAZAAR appen i app store. Denne er gratis!

2. Klikke dere inn på StyleConnection under brands i kategorien discover, og «love» de produktene du liker best.

3. Sette sammen et fashionboard bestående av produkter fra StyleConnection, og deretter publisere dette på Instagram. (Dette kan gjøres direkte i appen) 

4. Hashtagge boardet ditt med #styleconnection

Gøy?

Dette er jo sååå gøy! Det synes i hvert fall jeg, og jeg gleder meg som pokker til å sjekke ut boardsene deres på Instagram, og i tillegg trekke ut hele TI vinnere som stikker av med hvert sitt antrekk fra StyleConnection. Vinnerne annonseres på min Facebookside HER på førstkommende torsdag!

Ikke glem at jeg kjører 30% avslag på ALLE varer i nettbutikken frem til i morgen, så her har dere virkelig store sjanser til å kapre noen deilige produkter til redusert pris, hurraa!

Sees senere, da kommer jeg med en oppdatering jeg tror dere vil like ♥

Klem i fleng


Annonse