VINN DRØMMEDAG FRA MARC JACOBS

Fagre, flotte kvinner ♥

Er dere klar over at jeg nå skal annonsere TIDENES villeste konkurranse med en enda villere premie?? YES! Det er det jeg skal gjøre, så nå må dere bare sette dere godt til rette og gjøre dere klare!

Daisy Delight fra MJ er nå lansert, og duftene er rett og slett helt uimotståelg. De to Daisy Eau so Fresh DELIGHT Edition, dufter helt himmelsk, og disse parfymene kan én av dere + en venn stikke av med. Dere stikker ikke bare av med parfymene, og jeg har gleden av å fortelle at dere også kan vinne en drømmedag fra Marc Jacobs til en verdi av 40.000 NOK. Vi snakker privatsjåfør, frokost på The Thief her i Oslo, dere blir tatt med til Marc Jacobs Store hvor dere får plukke ut hver sin MJ veske, og deretter står en foto shoot for tur, hvor du og venninnen din kan få en morsom og uforglemmelig opplevelse. 

Noen som er bittelitt stoka eller?? 

Altså… Jeg er litt satt ut av hele opplegget, og skulle gjerne vunnet hele herligheten selv. HEHE! Det kan jeg dessverre ikke, men det kan én av dere. WUUUHUUUUU!

Dette gjør du for å bli med i trekningen:

♥ Meld deg på konkurransen HER
♥ Last opp et valgfritt bilde av deg og din venn på instagram med teksten: «Vi vil vinne en Daisy drømmedag fra Marc Jacobs». Tag din venn, og bruk hashtag: #mydaisymj
♥ Del blogginnlegget videre med dine venner 

Enklere blir det ikke, og veien til en drømmedag, påfyll i parfymesamlingen, og en ny fresh veske, har aldri vært kortene. 

Masse lykke til da, hotties! Konkurransen varer frem til 31.mars. 

HURRAAAA!