VINN EN HØSTGARDEROBE FRA BUBBLEROOM

Hei igjen, vakre mennesker ♥

Formen er bedre, og vi har kommet oss hjem igjen til sofakroken etter en superkoselig lunsj hos svigers. I kveld blir det film chill og enda flere ferske krabber siden krabber og skalldyr er LIVET, men før jeg setter meg enda bedre til rette vil jeg tipse dere om en fantastisk konkurranse jeg akkurat har deltatt i. Konkurransen gir oss muligheten til å være kreativ da den går ut på å redesigne gamle styles for å gi dem en ny og oppgradert look. GØY!


Du kan velge opp til 5 forskjellige gjenstander som skal danne et fresht resultat, deretter skriver du en kjapp forklaring på hva du ville gjort for å gi nytt liv til plaggene. Selv valgte jeg å redesigne en skinnjakke og en boyfriend jeans, redskapene jeg tok i bruk var saks, studs og lim, og forklaringen min ble denne:

«Boyfriend jeansen får et oppgradert og kult uttrykk ved å gå løs på den med saksen. Her ville jeg både rispet og klippet opp områdene ved kneet, nedover lårene og ved lommene, for å gjøre jeansen røff og rocka, og skinnjakken blir oppgradert og rå ved å lime på noen studs på kragen eller skuldrene. Den customizede jakken og jeansen blir perfekt i kombinasjon med hverandre, og passer like bra til hverdags ved å adde en lue og noen kule boots, og til fest. og ved å tilføre noen high heels.»

Det blir skikkelig spennende å se hvem som stikker av med seieren den 10.november, og hvis dere er like keen på å vinne en ny høstgarderobe som meg, er det bare til å klikke dere inn HER for å delta. Premien får ihvertfall meg til å hoppe i taket! Wuuuuhuuuuuuu. 

Nå skal vi kose oss, og den siste kvelden i Stavanger skal nytes til det fulle. Kan ikke fatte at uken har flydd forbi såpass fort, og jeg kjenner at jeg er langt fra klar til å si hade til Dennis i morgen. Fine, deilige mannen min ♥

Kose dere max i kveld, darlings!

// I samarbeid med Libresse