Annonse

VINN EN TUR FOR TO TIL NEW YORK

Juuhuuuu!

Jeg stikker bare en kjapp tur innom for å minne dere på TIDENES gladnyhet – Alle alle som handler på Styleconnection.no til og med mandag, og som deler dette innlegget videre blir automatisk med i trekningen av en tur for to til New York! Sjansen for å vinne er ekstra stor om du deler dine innkjøp eller StyleConnection-wanties på Instagram, og i tillegg tar i bruk hashtaggen #styleconnection!

Butikken er full av superfreshe varer, og frem til mandag får du hele 30% avslag i pris på absolutt ALLE varer – HURRAAA! 

Å kunne ende opp i New York pga. litt shopping er jo helt rått, og jeg gleder meg til å annonsere vinneren ila. neste uke!

Nå skal vi ut og spise en bedre middag før vi tar fatt på utelivet for 3.gang.. Jeg føler meg som en ungdom igjen, haha.. 

Nyt kvelden ♥ Dere er så forbanna awesome!

SMASK

Annonse