Annonse

VINN KLÆR FOR 3.000,- OG EN STYLINGDAG MED ONLY & MEG!

Hei igjen fininger ♥

Jeg er herved blitt kvitt alt som heter hangover, etter en superstressende dag med mye hyggelige folk og en god del kontanter. Leiligheten min er herved tom, sånn nesten, og Belinda sitter her og bare, «jeg liker IKKE denne forandringen». Hahaha, hun er jo søt da, og jeg er sikker på at hun kommer til å digge mitt nye krypinn. Forresten, har dere sett det nye flotte designet hennes? Yey!

Anyways… Det er jo søndag, og på slike dager er det kjekt med gode nyheter og spennende prosjekter, er dere ikke enig? Så jeg vil i samarbeid med ONLY, invitere med meg tre heldige jenter som vil få tips til styling av ONLY’s dekoratør og meg, en presentasjon av kommende kolleksjoner, og på toppen av det hele kommer jeg til å kle dere opp i hvert sitt antrekk fra ONLY til en verdi av hele 3.000,- Jiiiipiiiii! Hvor gøy blir ikke dette, hæ? Herregud jeg gleder meg sånn! Stylingdagen vil finne sted i et ONLY- Showroom i nærheten av deg, tirsdag 19.februar kl. 13:00!

Hvis dette kunne være interessant, ønsker jeg at dere skal gjøre følgende:

♥ Følge ONLY på Instagram @onlynorway
♥ Skrive deres postnummer, e-postadresse, samt størrelsen dere bruker i klær i kommentarfeltet
♥ Dele dette innlegget

Det er også viktig at dere kan sette av tirsdag 19.februar, og jeg kan garantere dere en dag dere sent vil glemme! Det vil ikke være aldersgrense for deltagelse i konkurransen, så her kan både unge snupper og eldre frøkner delta, og jeg gleder meg til å kle opp tre fine jenter i freshe styles fra ONLY.

I tillegg til hovedpremien, trekker jeg også ut 10 heldige vinnere som vinner hver sin superfreshe jakke fra ONLY’s jakke-kolleksjon, derfor ønsker jeg størrelsen deres i kommentarfeltet eller evt. i innboks på Facebooksiden min HER

 

De tre vinnerne kåres neste søndag… Who’s in?? Og dere? ONLY finner dere også på Facebook HER.

SMASK ♥

Annonse