Annonse

VINN REISE MED CARMEX

//Konkurranse i regi av Carmex

Juuhuuu, it’s me again..

En litt mer happy versjon vel og merke, haha! Det er innafor å være litt grumpy på en mandagsmorgen, sant? Noen ganger er man like sur som en fotballsokk, og da setter jeg bare ikke opp en falsk fasade og bare, «My GOD.. Mandagen smiler, jeg har det sååå fantastisk».. Nei vettuhva, det overlater vi til noen andre, sant? HE HE!

Nå er jeg blid. Kjempeblid faktisk, for jeg har vært så effektiv i dag, og fått gjort masse som stod på planen. Jeg tror litt raseri kan være bra for å virkelig bare angripe dagen, og det har jeg gjort i aller høyeste grad. I tillegg skal jeg dele en etterlengtet og FAB konkurranse med dere, for nå som vi alle er keen på å reise bort, er det ingenting som passer bedre enn at Carmex nå feirer sine tilhengere med å gi bort Carmex produkter samt 5 gavekort til en verdi av 10.000 NOK. 

Eh.. Unnskyld meg, men hørte jeg riktig? FEM REISEGAVEKORT TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER??? Skjønner dere hvor stort det er eller? Denne konkurransen slenger jeg meg definitivt med på. OMG dette er helt sjukt!

Okei.. Hvem er giret?? 

Opp med en hånd de av dere som er giret, for veien til et reisegavekort har søren meg aldri vært kortere – bare hør på det her!

Ta et bilde som fokuserer på ditt «I Love Carmex» moment. Last deretter opp bildet på Instagram med hashtaggen #carmexnorge, og du er med i trekningen. Bilde av produkt er ikke et krav, men det gir selvsagt et aldri så lite plusspoeng, og du kan laste opp så mange bidrag du måtte ønske i løpet av konkurranseperioden som er fra i dag, mandag 19.januar til søndag 22. februar – HURRA!

NB! Alle som deltar må ha åpen profil på Instagram. Det er faktisk det eneste kreteriet, men jeg synes jo også at man burde like Carmex på Facebook. Er dere ikke enig? Der finner dere mer info om konkurransen, og i tillegg er det her vinneren annonseres. Da gjelder det altså å følge med for å se om det er DU som stikker av med seieren, og for å se hvilke bidrag som har blitt sendt inn. BOOOOM!

Åh!

Bare TENK på hvor langt man faktisk kan dra for 10.000 kroner da? Du får søren meg to personer tur/retur LA for den prisen.. Eller til New York.. Eller til SYDEN! Alle elsker syden. Syden er LIVET! Og det er Carmex også ♥

Jøss.. Er klokken blitt langt ut på ettermiddagen allerede? Det betyr jo middag om ikke så altfor lenge, og den skal stå klar til min kjære kommer hjem fra jobb. Jeg var kanskje litt urimelig i morges, selvom snus all over the place ikke er ok. Med en god middag og et par glass vin skal vi nok få renset luften litt. Haha!

Nyt resten av dagen, kjære venner, og masse lykke til i konkurransen. Jeg heier på dere! ♥

SMASK

Annonse