VINN SHOPPING FOR 2.000,-

Hellooo fra Trondheim ♥

Dagen har gått i ett, og jeg må derfor bare beklage en altfor sen oppdatering. Siden jeg ikke har gitt livstegn fra meg før nå, synes jeg ihvertfall at det er på sin plass med en real gladmelding, for nå kan nemlig en av dere stikke av med et gavekort hos deilige Junkyard til en verdi av hele 2.000NOK. DET er gøy! Sant vel? 
Alt dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen er følgende:

1. Like Junkyard på Facebook HER
2. Like StyleConnection på Facebook HER
3. Linke til ditt favorittprodukt fra Junkyard, her i kommentarfeltet på bloggen.

Voilá!  

Enklere blir det ikke, og jeg vil annonsere den heldige vinneren på min Facebookside HER, på førstkommende søndag. 

Masse lykke til da, folkens, så skrives vi senere til herlige oppdateringer fra bartebyen. 

SMASK ♥