Annonse

VINN SHOPPINGDAG OG GAVEKORT TIL 3.000,-

Good morning, beauties ♥

Håper dere har hatt en strålende helg så langt, og at dere er klar for årets hittil beste konkurranse. 

Jeg kjørte i gang en lignende konkurranse for en tid tilbake, og siden det var så vanvitig mange som meldte seg på, har jeg enda en gang gleden av å invitere med meg en av dere på shoppingdag i din nærmeste Vero Moda butikk, hvor du skal få shoppe for 3.000NOK. 

For dette beløpet kan du handle fantastiske klær fra både Vero Moda, Only, Pieces og Noisy May, og shoppingdagen vil være den 13.november. Vinneren vil bli kontaktet 1.november, så da får du god tid til å planlegge og sette av dagen. Hurrrrrraaaaaaa!

Noen som er giret? Det er ihvertfall jeg, og under bildet ser du hva du må gjøre for å delta i konkurransen. 

For å delta i konkurransen om denne fantastiske premien, ønsker jeg at du skal gjøre følgende: 

 

1. Like Vero Moda på Facebook (her) samt legge igjen ditt postnummer i kommentarfeltet på deres siste bilde som omhandler denne konkurransen. 
 

2. Like StyleConnection på Facebook (her)
 

3. Skrive i kommentarfeltet her på bloggen at du har deltatt i konkurransen.

 

Enklere blir det ikke, og jeg gleder meg max til å møte en av dere til en real shoppingdag i din nærmeste Vero Moda butikk. 

 

Lykke til ♥

Annonse