Annonse

VINN SKO FOR ET HELT ÅR

God morgen, vakre lesere ♥

Vi elsker sko, gjør vi ikke? Derfor vil jeg bare tipse dere om at det denne uken, er sko-uke hos Nelly. Det vil si at en av oss kan stikke av med hele 12 par sko, og hvor sykt gøy hadde ikke det vært, hæ?

Klikk på bildet for å komme til det fantastiske utvalget, og ikke minst til å finne ut hvordan dere kan bli med i trekningen av et helt års forbruk av sko. GØY!

Jeg forstår også at flere av dere lurer veldig på hva som foregår sånn i forhold til Dennis og meg, og for å være helt ærlig, så hadde jeg egentlig bare et stort ønske om at alt dette styret skulle bli forbigått i stillhet. Da jeg fikk tilsendt link til artikkel i både Se&Hør samt Dagbladet, ble jeg faktisk like sjokkert som enkelte av dere. Det har vært noen tøffe uker, jeg har ikke hatt et ønske om å utdype det noe særlig, og det håper jeg dere respekterer. 

Nå som katten er ute av sekken, forstår jeg at jeg ihvertfall blir nødt til å bekrefte det som står skrevet, så ja… Vi er ikke sammen lenger, og grunnen til dette er mange, og noe jeg ikke ønsker å gå inn på. I hovedsak er det langt fra enkelt å ha et avstandsforhold, når begge parter er travelt opptatt med jobb o.l. 

Men dere? Kjære vakre lesere… Slutt med det der «Å herreguuuud, dere var jo så søte! Nå kan jeg ikke leve lenger»! Det bli bare altfor dumt! Jeg vedder en hundrings på at dere som skriver slike ting har litt mer å leve for enn at forholdet mellom to pensjonerte paradise-deltagere har tatt slutt. Sant? Supert… Da sier vi det! 

Nå skal jeg klikke meg inn på Nelly og legge hundre par sko i handlekurven, siden shopping er den beste medisinen når man er litt… tja.. nedfor…

Ønsker dere en strålende dag, skjønninger. Dere er fantastiske ♥

Annonse