VINN SOMMER OUTFIT FRA JUNKYARD

God kveld, fine mennesker. 

Dagen har gått i ett så beklager sen oppdatering. Siden jeg har vært litt fraværende i dag, har jeg en gladmelding til dere…

Dette sommerlige og superfreshe antrekket fra Junkyard kan nemlig bli ditt, og her kan både gutter og jenta melde sin interesse. Vi snakker nemlig unisex singlet og shorts, og jeg gleder meg ihvertfall som pokker til å tusle rundt i dette i sommer! Bittelitt fresht sant? JAAAAA!

Alright… Jeg foreslår at dere alle liker Junkyard på Facebook HER, og slenger ingen en e-postadresse i kommentarfeltet. Så enkelt er det nemlig å bli med i trekningen av nettopp dette antrekket. Boooom! 

Ellers har jeg enda en gladmelding som går ut på at Lene og jeg har bestemt oss for å selge enda flere freshe styles i Hendrix Hair sin salong på Majorstuen i Arbos Gate 2 i morgen fra klokken 17-19. Goodiebag til de 20 første som kommer, og alle som kommer innom på shopping denne dagen får anledning til å bli med i trekningen av et helt sett Hair Extensions fra Hendrix Hair til en verdi av hele 8.600NOK. Sykt? Hell yeah! Håper vi sees..

Ha en deilig kveld, vakringer ♥