Annonse

VINN TO BILLETTER TIL TOKYO

//Lokal tid: 01.09 – Annonse: Reise i samarbeid med EF Språkkurs

Er ubeskrivelig eventyr nærmer seg slutten – jeg er langt ifra klar. Som jeg nevnte tidligere, er én uke i Tokyo altfor lite – vi skulle hatt to… Minst!

Det er mange som ønsker mer info om skole, språk og generelle tips, og et innlegg hvor jeg oppsummerer alt dette kommer om ikke lenge. Det beste er jo at du kan stikke av med to billetter til denne vanvittige destinasjonen – og du deltar i konkurransen ved å trykke HER. Dette er en konkurranse kun for vårt publikum, så sjansen for å vinne er dermed ganske så stor – wuuhuuu!

I dag har vi prøvd å skvise så mye som mulig inn på timeplanen, men vi klarte ikke rekke over halvparten av det vi hadde sett for oss. Vi må nok bare innse at vi må reise tilbake ved en senere anledning (huff, så dumt… HE HE) , og jeg gleder meg allerede til vi gjenforenes med Tokyo. Vi startet dagen i Tokyo Tower, som ble en spektakulær og litt stressende opplevelse. Ta en titt på instastoryen til @efnorge for å se hvordan det så ut hele 250 meter over bakken. Etter en halvtime med høydeskrekk og svette armhuler, dro vi til VR senteret i Shinjuku… Dette stod øverst på Dennis’ ønskeliste! Jeg, derimot, var litt skeptisk. Jeg blir jo svimmel bare av å se en 3D film på kino, men dette her var jo ufattelig kult. Vi testet selvfølgelig ut Mario Kart, og jeg kan ikke si annet enn at det er noe av det morsomste jeg har gjort. Å sitte i en slags bil i bevegelse, og få følelsen av å kjøre rundt med både Mario, Luigi og Yoshi, var vanvittig kult. Dette kan varmt anbefales til alle som skal til Tokyo, men som sagt, så kommer en egen Tokyo-guide om ikke lenge.

Etter et par timer med moro, dro vi videre for å utforske litt av Shinjuku som er en skikkelig festlig bydel. Her finnes det noe gøy å gjøre på hvert eneste gatehjørne, som karaoke, f.eks., haha. Vi valgte bort karaoken til fordel for arkade og photo booth, men karaoken skal vi definitivt ta igjen neste gang, haha.

Over her ser dere resultatet av de fem minuttene i photo booth. Jeg ler meg ihjel av det uttrykket til Dennis! Sjå på’n… Han ser jo helt gæærn ut, haha. Til høyre ser dere litt av VR-senteret… Gud bedre for et sted! Vi har selvfølgelig filmet masse, og jeg gleder meg stort til å vise dere den siste vloggen fra turen!

Og sånn helt på tampen må vi bare nyte synet av Dennis sin nye (brukte) jakke… Er den ikke fresh? Denne fant vi på en av de mange fantastiske vintage-butikkene i Harajuku, og jeg må faktisk innrømme at jeg er bittelitt misunnelig, haha. Fy søren den jakken rocker, ass!

Nå skal vi krype til køys… Denne dagen har vært så fantastisk fin, og avslutningen kunne ikke vært bedre. Vi avsluttet nemlig med middag i 52. etasje på Hyatt Hotel – akkompagnert av live jazz og utsikt over hele Tokyo. Og dere kjenner jo meg… Jazz, for pokker. Live jazz! Hallo!? Jeg var i himmelen… Herregud så glad jeg var – og er, haha. Vi kunne ikke fått en bedre avslutning på en uforglemmelig og vidunderlig uke.

Natta, fininger. Sees om noen timer ♥

Annonse