Annonse

VINN TO FLYBILLETTER TIL TOKYO

//Reklame: I samarbeid med EF Språkkurs

Mine fine, nå er jeg glad og mett og grisete overalt, etter en heidundrende 1-årsfeiring for Jaxon, haha. Det ble mye søtsaker, for å si det sånn – og mange små og klissete barnehender som ville tørke seg på alt fra ansiktet mitt til klærene. Det er jo akkurat sånn skal det være når vår kjære lille gullgutt fyller år, hehe, så nå skal jeg snart få av meg klærne fulle av kakerester, og hoppe inn i joggisen. Aller først skal jeg dele årets beste konkurranse med dere, hvor to av dere kan vinne -*TROMMEVIRVEL* – to flybilletter til fantastiske Tokyo.

De av dere som har fulgt meg over flere år, vet at Tokyo har stått på toppen av min bucketlist, og jeg blir så glad og giret av tanken på at drømmen snart skal gå i oppfyllelse. Som dere vet drar Dennis og jeg til Tokyo med EF Språkkurs 1. april, som betyr at vi mest sannsynlig vil få oppleve den vakre cherry blossom sesongen som er der nede på våren – vi kan neste ikke vente!

Med EF Språkkurs skal vi få en introduksjon til språket japansk på deres skole som ligger midt i Shibuya distriktet. I tillegg skal vi selvfølgelig oppleve mest mulig av det denne magiske kulturen har å by på. Jeg skulle selvfølgelig ønske at vi hadde mye mer tid enn en uke – det får blir på et senere tidspunkt når kalenderen min er litt mer åpen enn den er nå. Du, derimot, du kan heldigvis reise akkurat hvor lenge du vil med EF Språkkurs – i tillegg har de oppstart hver mandag hele året, noe som gjør at du kan dra på denne drømmereisen akkurat når det måtte passe deg.

Så var det denne konkurransen da ♥ Jeg er altså så heldig at jeg får muligheten til å dele ut TO flybilletter til denne fantastiske destinasjonen! Så… Drømmer du om å oppleve Tokyo? Da bør du gripe sjansen og melde deg på EF Språkkurs sin konkurranse nå. Sjansen for å vinne er stor og dette er en unik mulighet for deg som er reiselysten!

Trykk HER for å delta i konkurransen.

PS! Hvis du drømmer om å reise til en av EF Språkkurs sine 50 magiske destinasjoner, og lære deg ett eller flere av deres 9 språk, får du nå 700 kr rabatt per uke du reiser! Husk at du kan reise akkurat hvor lenge du vil og starte når du vil. Få tilsendt et gratis pristilbud HER. HURRAAAAA!


Alright, nå blir det et lite klesskift, og om en times tid, får jeg besøk av en venninne fra Bergen som overnatter til i morgen. SÅ kos! Og apropos Bergen… I morgen reiser Dennis og jeg til Norges fineste by, og jeg kan nesten ikke vente. På tirsdag skal jeg nemlig holde foredrag for flere tusen fantastiske jenter på BI, så dette skal uten tvil bli en spennende og fin uke. Og på toppen av det hele har jo Camp Kulinaris premiere… Åhåj! Jeg ønsker uke 9 velkommen ♥

Love you all!

Annonse