Annonse

VINN VINN VINN

Hei igjen, fininger ♥ 

Siden jeg er så glad i konkurranser, har jeg nå en aldri så liten gladmelding til dere. Lenovo har nemlig en kjempegøy konkurransen gående, hvor dere kan vinne en Lenovo Yoga 11s. Den har en verdi til nesten 10.000,- og i tillegg til et rålekkert design, fungerer den både som en bærbar PC og en tablet på samme tid. Bare sjekk ut denne kule videoen for å ta en nærmere titt på hvilken herlighet vi faktisk konkurrerer om her!

Konkurransen går ut på følgende:

Prøv å plasser din bærbare laptop i én av de 4 YOGA stillingene (tent, laptop, stand, tablet) ta et bilde og last opp (maks 4mb) på konkurransesiden. De 10 bildene som får flest stemmer vinner en Lenovo YOGA 11S, så husk å dele med dine venner, så du kan få deres stemmer. Her kårer de ikke bare én vinner, men TI, så her er det bare å delta på moroen. Konkurransen avsluttes 20 sept, og dere deltar ved å klikke dere inn HER.

De fleste av dere har nok en laptop, og her er det rett og slett så enkelt som å ta et bilde av den, legge den inn på konkurransesiden, få venner og familie til å gå inn å stemme på bildet deres, og vips- du kan vinne en ny laptop/tablet.

For ikke lenge siden hadde de en Guerilla kampanje, hvor de plasserte 300 Lenovo YOGA laptops på forskjellige steder i Danmark, som på barer, parkbenker, restauranter, og skoler deretter var det opp til befolkningen å finne dem. Når de åpnet laptopen de fant, fikk de en utfordring av Lenovo, og muligheten til å vinne en gratis laptop…Hvis ikke dette her er kult, så vet ikke jeg, og jeg hadde hoppet i taket om jeg gikk inn på en bar for å ta en drink, og plutselig fikk muligheten til å vinne en laptop.

Det samme har de gjort her i Oslo! Utrolig kult konsept, og her er noen bilder fra stuntet.

Alright, folkens… Da er det bare til å delta i vei, for dette her er en konkurranse jeg tror vi alle ønsker å vinne. Når sjansen til å stikke av med en ny laptop er såpass stor, er det bare en fryd og jeg ønsker dere alle masse lykke til. 

SMASK 

 

Annonse