VIVA LAS VEGAS

//Lokal tid: 21.18

Las Vegas, you did it again! Vi kan skrive under på at denne turen har vært 100% magisk fra begynnelse til slutt, og Las Vegas har selvfølgelig ikke skuffet oss. Denne gangen leverte byen så til de grader, og vi reiser herfra med store smil og en koffert full av minner. Og litt penger, haha. Vi har faktisk hatt vinnerlykken med oss, og det er jo i grunn helt utrolig. Huset vinner alltid, men ikke denne gangen, HE HE! Nå syntes jeg det var på tide å vise litt bilder fra The Strip, som jeg knipset da vi tuslet oppover i går.

Vi sitter i skrivende stund på flyplassen og venter på boarding, og i sted måtte jeg faktisk sippe helt ukontrollert, bare fordi jeg allerede savnet byen og alt den har å by på. Hva i alle dager, liksom!? Man kan ikke stå midt på en flyplass og bryte ut i gråt fordi man ikke vil hjem. Det er sånn man gjør når man skal hjem fra rideleir som 10-åring, haha! Jaja… Jeg er jo en følelsesladet person, og nå ble det bare litt for mye. Lol. Sier man «lol» fremdeles? Eller er det helt 2009? Lol.

Uansett hvor kjedelig det er når et eventyr går mot slutten, så er det jo noe helt magisk som venter der hjemme, som bla.a mamma og Jon, og de fantastiske venninnene mine. Jeg har så mye å glede meg til fremover, og som jeg har nevnt et par-fire ganger nå, så skal det bli så deilig å bytte ut sandaler med tjukke sokker og gode sko. Høsten er en ufattelig fin tid – en tid for vakre farger, vind som blåser og regn som pisker på ruten, venninnehygge, rødvin i glasset, og serier på TV’n. Dette blir bra! Og allerede til helgen går turen til København, hvor vi skal feire lille Liam. Bettyen sin nydelige sønn skal ha navnefest, og vi gleder oss sånn til å se den skjønne familien igjen. Lykke!

Når vi skrives igjen er vi tilbake i Oslo, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig dag, og så sees vi veldig snart igjen ♥ Og du? Bare så det vet det, så setter jeg ekstremt stor pris på akkurat deg! Takk for at du titter innom bloggen min ♥