Annonse

VIXEN BLOG AWARDS

Yesass!

Endelig klarte jeg å lure til meg noen blinkskudd fra kvelden i går, og i tillegg til å finne bilder på både Side2.no og Vixen.no, sendte skjønneste Lilia over en hel haug av snapshots, siden hun faktisk knipset i vei i går. Hurra! 

Det er masse saker på nett som omhandler gårsdagens store begivenhet, og jeg tenkte å dele noen lenker jeg tror dere vil finne interessant å lese. Antrekkene fra Vixen Blog Awards ser dere HER, alle vinnerne av de ulike kategoriene kan dere se HER, og hele juryen kan dere se HER, om dere skulle lure på hvem som tok de store avgjørelsene. 

Ojoj, kjære venner. For en «dagen derpå» dette har vært.. Jeg har vært så slått ut etter en god fest og ikke minst et hav av deilige følelser, og store deler av dagen har blitt tilbragt på sofaen. Det er helt innafor, sant? For det ble jo en helt sinnsyk kveld i går!

Etter at showet var over vurderte vi egentlig å dra hjem noe som i dag ville vært fornuftig, men fornuften hadde tatt turen i går, så vi tok en night cap på Andy’s. Haha, for de som ikke vet hva Andy’s er, så er det en av de bruneste bulene vi har her i byn, hvor gjennomsnittsalderen er 50+. Der havnet vi, altså, og før jeg visste ordet av det var jeg i full sving på dansegulvet. Til og med Dennis joinet meg på et tidspunkt, og sånn blir det bare når musikken som spilles er en god mix av danseband, Elvis og gamle klassikere. Jeg ler! 

Her fikk vi altså feiret litt ekstra og virkelig festet fra oss, før vi trasket bestemt opp på MAX Burger. Man går nemlig ikke hjem fra en fest UTEN å spise nattmat, så enkelt er det bare, så her bestilte vi så mye vi klarte å få plass til på bordet, haha!

«Kan jeg få en sånn dobbel cheeseburger? Med så mye ost som mulig? Hvor mange osteskiver kan jeg få, egentlig? 5 kanskje?«.. Hehehe, om jeg kunne få 5 osteskiver ja? NULL problem, og jeg tilføyet også seks chili cheese tops og masse fries. Mmmmm! Osten og dressingen rant nedover haken mens jeg kastet innpå den grisete burgeren, og når du er såpass ekkel og udelikat, og i tillegg forsvinner inn i din egen lille transe, da vet du at du gomler på den beste nattmaten ever! Æsj men samtidig yuummyyy, og på under en halvtime hadde jeg nok kastet innpå over 2000 kalorier. Jeg elsker det! Kalorier er LIVET!

Åååå..

For en kveld og for en gjeng! Det var så fantastisk å ha med seg så mange fine folk, og både Pay, Betty, Katinka og jeg var selvfølgelig kledd opp i StyleConnection. Pay i Skater Galaxy Skirt HER, Betty i Favorite Skirt HER og Skull Tee Purple Mix HER, Katinka i Space Snapback HER og Silver Skirt som kommer om en måned, og jeg i den kuleste genseren EVER. Også fra min egen kolleksjon, selvfølgelig, og jeg slutter aldri å føle meg ekstremt stolt og genuint lykkelig når jeg ser både venner og dere iført klærene mine ♥

Mannen har kommet hjem fra jobb, Bettyen er på vei, og i kveld skal vi bare kose oss max i hverandres selskap med take away og Bloggerne. Husk å skru på TV’n kl. 21:30 på TV2 Bliss i kveld, hurraaaa!

Takk igjen for alle herlige gratulasjoner. Dere gjør virkelig denne dagen komplett, og jeg er så vanvittig glad i dere ♥

Klem i fleng

Annonse