Annonse

VIXEN BLOG AWARDS 2014

Wuuhuuu!

Nomineringen til Vixen Blog Awards 2014 er åpnet, og jeg kjenner en enorm lykkerus i hele kroppen av tanken på tittelen jeg stakk av med i fjor. Å bli kåret til Folkets Favoritt var enormt stort for meg, og ingen ting i hele denne verden ville vært gøyere enn om jeg stakk av med tittelen i år også. Nå håper jeg på altfor mye her, men det er vel lov, er det ikke?

Nå er det altså opp til dere, fine, vakre, skjønne venner.. Å nominere på favorittbloggen eller bloggene om det er flere, i den kategorien dere føler passer aller best. I år er det hele 15 ulike kategorier å velge mellom, og jeg hadde jo blitt uendelig lykkelig om dere nominerte StyleConnection i en eller flere av disse kategoriene. Jeg skal jo ikke legge skjul på at det ligger ekstremt mye motovasjon til å fortsette skriveriet og ikke minst til å gjøre bloggen enda bedre, om man skulle bli nominert eller rett og slett stikke av med en pris, så nå håper jeg dere er med meg og hjelper meg opp og frem.  

Nominér meg HER

Over her ser dere Vixen’s fantastiske video fra fjorårets awards som bringer frem smilet på leppen. Denne minner meg om et herlig vors med venninnene mine, som endte opp med noen altfor påseilete kvinnfolk som mistet litt fokus på det som faktisk foregikk underveis. Belinda forsvant etter altfor mange Vodka appelsinjuice, og jeg skjønte jo faktisk ikke hva jeg hadde vunnet da bloggen min ble ropt opp, men jeg skal love dere en enorm glede da jeg fant ut at det var tittelen Folkets Favoritt jeg hadde stukket av med. I mine øyne er dette den gjeveste tittelen av dem alle ♥

Alright, vakringer.. Da håper jeg dere vil nominere i vei, mens jeg stikker ut for å få i meg en middag med Bettyen. She’s back in town, så nå skal det skravles!

Ha en herlig mandagskveld ♥

SMASK

Annonse