Annonse

VIXEN BLOG AWARDS 2014

WOW!

Jeg er fortsatt helt satt ut etter i går, og ikke minst overlykkelig, for vet dere hva? Jeg stakk søren meg av med noe som må være kveldens gjeveste pris, nemlig Folkets Favoritt. Wuuuuuhuuuuuuuu. Jeg er så glad atte HJELP, og selvom formen er helt rævva i dag, kan jeg ikke annet enn å hoppe og danse av glede. Jeg skjønte virkelig ikke hva som foregikk, og da tittelen Årets Inspirasjonsblogg gikk til en annen, tenkte jeg bare «jaja…Da får vi satse på et annet utfall til neste år«, mens vi fortsatte skålingen og sittestille-dansen i salen. 

Mens vi satt der og beveget ivrig på overkroppen mens vi slurpet i oss vodka appelsinjuice, ropte de plutselig fra scenen «OG VINNEREN ER, STYLECONNECTION», og jeg bare, «HÆÆÆ, hva vant jeg? Hææææ??» mens jeg med tidenes største glis trippet ned til scenen. Der ble jeg stående, som en idiot, helt forvirret men SÅ glad, mens jeg prøvde å komme med en slags takketale, og samtidig få en bekreftelse av prisutdelerne for hvorfor jeg faktisk stod der. Joda… Jeg hadde kapret folkets hjerter, og jeg vet ikke hvordan jeg kan få takket dere nok. 

TUSEN MILLIONER TAKK til dere, flotte lesere… TUSEN MILLIONER TAKK til den deilige juryen… Takk til herlige Vixen! Takk til verdens beste kjæreste, vidunderlige venner og familie, som alltid stiller opp, og hjelper meg med alt fra bilder til blogginnhold… Jeg elsker dere alle sammen, jeg er så ubeskrivelig GLAD, og når jeg blir såpass glad ser jeg helt gal ut, så da passer det vel like så greit å hoppe rett over til en liten stemningsrapport fra kvelden i går.  

Nei fy flate for en kveld, og nå skal jeg bare la alt dette synke inn på meg mens jeg hygger med morgenkaffen. Og til de som lurer, så hadde jeg (tro det eller ei) på meg KJOLE fra Nelly i går, og skulle dere være like begeistret for denne fargerike og festlige kjolen som meg, finner dere den HER

Nyt denne fantastiske torsdagen, vakre mennesker, så snakkes vi senere. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse