VIXEN BLOG AWARDS

God morgen alle sammen. 

Nå sitter jeg og hygger på kjøkkenet med en stor kopp kaffe og noen helt føkka skuldre etter bæringen i går, men med et stort smil om munnen. Folkens? Det er antydning til SOL i Oslo, og jeg blir rett og slett bare så sinnsykt glad for at den endelig titter frem. Kan ikke huske sist det var fint vær her i hovedstaden, og det er helt vanvittig hvor stor effekt været har å si på humøret. 

Jeg skal selvfølgelig ikke sitte her å snakke om været, men nevne noen gloser fra kvelden i går. Det var jo altså duket for Vixen Blog Awards, og her tok selvfølgelig Belinda og jeg turen innom. Mange flotte bloggere og andre spennende mennesker, en anelse til klein stemning, blobler, et fantastisk program, fantastiske premier til vinnerne, enda mer fantastiske prisutdelere, som min kjære Hege fra ONLY (som by the way var magisk på scenen) og sånn generelt sett en trivelig kveld. Jeg er jo langt i fra fan av slike tilstelninger, så like etter prisutdelingen tok Belinda, Jon, og Hanne som vi hadde med oss fra p3, turen opp på Burger King, for å hive i oss masse grisete nattmat. Min meny bestod av chilli cheese tops, fries, nuggets OG en cheesburger med ost gange 4. Nam nam nam nam….. Ost er LIVET!

Nå skal jeg prøve å få de siste tingene på plass her hjemme, før jeg suser ut til ONLY sitt showroom for å style kle fire vakre piker opp i freshe klær fra nettopp ONLY. Gøy, GØY tirsdag, og forresten… GRATULERER til alle de tipp topp vinnerne i de ulike kategoriene. FY så flinke dere er!

Ha en fantastisk dag så lenge, så skrives vi litt senere ♥

Løøøøøv