VIXEN FINALIST

Juuuuhuuuuuu ♥

En riktig god formiddag, skjønnheter. Håper dere har sovet godt, at dere har en fin dag så langt, og at dere er klare for weekeeeend. Det er jo fredag for pokker, og denne fredagen er for min del ekstra bra, for guess what!?!?

Jeg kom jaggu videre til siste runde i Vixen Blog Awards, og er en av de fem finalistene som kjemper om den gjeve tittelen. Herreguuud så gøy det var å høre at navnet mitt ble opplest på eventet i går, og jeg hoppet av glede med et glass vin i den ene hånden, og hånden til min skjønne venninne, Setare (eller Pay, som vi kaller henne) i den andre. Jeg er så ubeskrivelig glad akkurat nå, og det er takket være dere!

Tusen takk for at dere har stemt på meg, og det var ikke akkurat få stemmer, skal jeg fortelle dere. Jeg hadde søren meg over 20.000 stemmer, og det er et tydelig bevis på at jeg har de beste bloggleserne i hele verden, de mest lojale, og de mest trofaste. Jeg er så uendelig heldig som har dere, og selvfølgelig familie og venner som har vært inne og stemt to ganger i døgnet, HVER ENESTE DAG. 

Tusen millioner takk, fininger. Jeg setter så stor pris på dere, så nå gjelder det å krysse fingrene den 22.januar når det hele skal avgjøres. Nå er det kun opp til juryen, så det skal bli sinnsykt spennende å se hvem de plukker ut som den heldige vinneren. Jeg er så spent!

Ønsker dere en strålende fredag så lenge, og så skrives vi litt senere ♥

LOVE YOU ALL