Annonse

VLOG: TRYING OUT WEDDING DRESSES

Aloha, skjønnheter ♥

Jeg har omsider fått klippet sammen en liten snutt til dere, fra en av årets beste lørdager – lørdagen hvor jeg prøvde brudekjoler med de fine jentene mine. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette er noe av det kjkkeste jeg har gjort noen gang, og håper dere liker denne lille videoen like godt som meg.

Jeg har allerede funnet to favoritter, men har enda flere brudesalonger på listen som skal besøkes i nær fremtid. Å jakte på brudekjole er ufattelig kjekt, og jeg gleder meg til neste runde. Er dere keen på flere brudekjolevideoer? I så fall skal jeg ta med meg kameraet neste gang også.

Nå setter jeg kursen mot Gardermoen. Mamma og Jon kommer hjem fra Spania, og gjett om jeg gleder meg til å se dem. Det er faktisk en hel måned siden sist jeg fikk klemme på mammaen min, og det skal bli så godt å se henne igjen ♥

Har dere en fin kveld?

Annonse