Annonse

VOGUE

Yo!

Jeg tenkte å vise dere litt av dagens outfit før vi suser ut til mamsen for å feire. Hun har bursdag i dag, og er det én person som fortjener en ekstremt fin bursdagsfeiring, så er det den ubeskrivelig fine mammaen min. Hipp hurraaa for verdens beste mams.. Jeg er søren meg heldig som har kapret den beste av de beste!

Anyways..

I dag gikk jeg for en litt sånn halvrocka og laidback look som passet perfekt til det schizofrene været. Det er umulig å si om det er skikkelig høst eller fortsatt litt sommer, men det som i hvert fall er sikkert, er at treet jeg så fint satt meg inntil under shooten, har blitt pisset på av x antall dogs. Midt mellom poseringer og knipsing fra kamera kom stanken snikende, så den shortsen har jeg ikke på meg lenger for å si det sånn. Haha!

Denimshorts kjøpt på Hawaii // Hangover Hoodie fra StyleConnection HER // Vintage skinnjakke fra Kiliwatch Paris // Boots fra Dr. Martens // Ringer fra Cubus // Snapback fra Karl Alley HER // Overknee sokker fra Urban Outfitters

Nei, dere.. Vi får vi komme oss ut til bursdagsbarnet, så da får dere kose dere masse så lenge, så skal vi synge bursdagssang og spise masse kake i mellomtiden. Hurra!

SMASK

Annonse