Annonse

WAIKIKI BY NIGHT

Hahahaha, jeg ler meg ihjel!

Folkens? Det er på tide å gi dere et referat fra fredagskvelden, som ende opp med et fyrverkeri av en kveld som vi egentlig ikke husker så altfor mye fra. At det nå tikket inn en melding fra Evylyn fra San Diego gjør ikke saken bedre, men jeg fikk visst en ny venn i går, og DET er jo faktisk noe å rope hurra for. FOR en kveld! Hadde vi det gøy? Hell yeah! 

Vi begynte kvelden med (hold fast) Valentine’s Day Prix Fixe Dinner, som bestod av fire retter som smeltet på tungen. Den ene vinflasken etter den andre ble satt på bordet, og før vi visste ordet av det satt vi alle og sang med til bandet som spilte kjærlighetssanger. Asså hva gir du meg? Whitney Houston med I will ALWAYS LOVE YOU?? Happy Valentine, sier jeg bare. «And aaaaiiiiiaiiiii, will alwaaaayyyys løøøøøøøv juuuuuu-uuuuuu, and I will ALWAYS løøøøøøv juuuuuu!» GØY!

Etter at bandet hadde pakket ned keyboardet, var det på tide å komme seg videre, og hvor vil man gå ut i Waikiki hvis man virkelig vil ha det gøy? På homseklubb! Jepp, dere leste riktig, og denne gangen var det ikke mine dance moves som var villest, for å si det sånn. Den slut droppingen min var det liksom ingen som brydde seg om, så jeg kunne danse ubemerket med drinker i begge hender, mens gutta boys hadde det litt mer travelt. Hahhaha, jeg dæævver. 

Kameraet var selvfølgelig med på moroen, og her får dere virkelig feelingen av hvordan vi hadde det i går. Dansing, skåling, latter og klining, oppsummerer egentlig kvelden rimelig greit!

Klokken fem i morges, ramlet vi inn på hotellrommet, og dagen i dag har vært relativt slapp. Nå har vi heldigvis fått formen tilbake, og om en liten time skal vi ut på nye eventyr med Morten og Caspar, og to av deres norske venninner. Kos!

Hvordan var lørdagskvelden, superstjerner? Hadde dere en bra kveld?

SMASK

Annonse