Annonse

WAIKIKI SNAPS

Aloha sweethearts ♥

Dere er vel allerede i full gang med en ny dag, tenker jeg, men her går nok en fantastisk dag i Waikiki mot slutten. Som dere har hørt meg si uendelig mange ganger nå, så nyter vi livet til det fulle, og vi nyter både været, omgivelsene og ikke minst… Hverandre!

Dagen i dag har gått med til noen solfylte timer på stranden, litt shopping, samt dinner date med Morten og Caspar, og vi ligger nå under dynen etter en lang og herlig dag. Den jet lagen har jo gjort oss til DE pensjonistene, for klokken halv syv på morgenkvisten spretter vi opp av sengen, og lenge før midnatt begynner øynene å gå i kryss som et resultat av at Jon Blund sniker seg innpå oss. Herlighet for en duo, men deilig er det jo å få mye ut av dagen, eller hva? På fredag er vi nok i rute, så da skal vi gjøre hele helgen om til et evig langt kalas, som forhåpentligvis aldri vil ta slutt. Hehee!

På torsdag skal vi innom Hawaii Pacific University, og jeg gleder meg max til å ta temperaturen på studentlivet her på Hawaii. Det er jo faktisk litt av grunnen til at jeg er her, men før den tid kan jeg underholde dere med enda flere Waikiki snapshots. Yey!

Solbriller (her) // bikini fra New Yorker // caps fra Vans 

Nei, dere? Nå går jeg snart i koma her jeg ligger, så da vil jeg bare ønske dere en uendleig fin dag så lenge, så snakkes vi igjen om noen timer. Måtte denne dagen bringe med seg uendelig mye godt ♥ 

Glad i dere!

Annonse