Annonse

WAITING FOR CHRISTMAS

En riktig god mandagsformiddag, nydelige lesere ♥

Det kribler virkelig i kroppen om dagen, og jeg er fylt til randen av julestemning. Det på tross av knallrosa gardiner og rosa omgivelser, men disse skal jeg bytte ut i dag, og jeg gleder meg sånn til å gå ut i kulden og handle inn til julen. Tenk at det er 1. søndag i advendt allerede på søndag, og jeg ser virkelig frem til å endelig få lov til å fyre opp julemusikken, henge opp julestjernen i vinduet, og bare nyte denne første juledagen med fine jenter. 

Jeg har nemlig invitert jentegjengen til juleverksted, med før den tid må jeg ut å handle noe som vil forvandle leiligheten til et skikkelig julehus. 

For noen år tilbake, da jeg bodde i Bergen, var leiligheten så julepyntet at man faktisk skulle tro at man kom inn i en julebutikk, og jeg merker at jeg de siste årene har savnet et julepyntet hjem. Nå har jeg riktignok lagt fra meg interessen for det røde og grønne, men en gull, sølv- og hvitpyntet jul, synes jeg er ubeskrivelig nydelig, og sånn skal det bli her hjemme nå iløpet av uken. Jeg skal selvfølgelig vise dere julehjemmet når jeg er ferdig pyntet, men først litt juleinspirasjon…
I denne kollasjen ser dere noen av de produktene som skal klikkes hjem iløpet av uken, sånn at det kan bli skikkelig koselig her. Julestjernen skal få plass i vinduet på soverommet, julekulene skal jeg henge opp i en superskjønn klase nede i gangen, pleddet skal holde meg varm mens jeg koser meg med julegløgg, julepynten i tre skal få henge i det lille vinduet i gangen, og lysestaken skal jeg plassere i vinduskarmen. Åååå, det kommer til å bli så sinnsykt koselig. 

1. Julestjerne HER 2. Julekuler HER 3. Pledd HER 4. Julepynt HER 5. Lysestake HER

Det som også vil gjøre det hundre ganger hyggeligere å pynte til jul her hjemme på Løkka, fremfor på Bislett hvor jeg bodde før, er at jeg har mitt eget lille byhus. Og når man har sitt eget lille byhus, kan man sette opp en liten julegran med lys i utenfor, og i tillegg skal jeg finne den fineste julekransen som skal henge på døren. Nei guri land så fint det skal bli. Julen er søren meg LIVET! Juuuuuuuul….

Jeg får svinge meg rundt… Ønsker dere alle en helt fantastisk dag ♥

SMASK 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse