Annonse

WALK-IN INSPO

Happy lillelørdag!

Haha, så gøy respons på forrige innlegg. Det er så deilig å se at vi er flere som forundres over det samme, og slike lister som dette faller visst i god jord hos de aller fleste. Love it! 

Vi er som dere vet i full gang med prosjekt mini walk-in, i dag følte jeg for å samle litt inspirasjon til innredningen.

Det lille rommet som skal forvandles til en liten garderobe skal males i en superfresh farge før heng og hyller skal monteres, og deretter er det bare moro som gjenstår. Det skal bli så digg å få orden i rotet, og jeg ser spesielt frem til organiseringen. Nå skal alt av accessories få sin egen plass, og jeg satser på at vi heretter klarer å holde det ryddig, haha!


Det er ingen hemmelighet at vi har ekstremt mye sko, og at sko tar mye plass er det ingen tvil om. Vi har derfor bestemt å få på plass et helt eget skoskap i gangen oppe, og det blir helt rått. Et skap fra gulv til tak, med skyvedører i farger som mint og knæsj gul, hvor innredningen kun består av skohyller. Rått, eller hva? Det kribler i hele kroppen etter å komme i gang, og er det noe jeg gleder meg til å vise dere, så er det dette. Wuuuuhuuuu!

Hvordan har dere det i dag, forresten? Har dere en fin onsdag så langt? 

Jeg skal nedover til VG om ikke mange timene for å være med på neste VGTV-sending, GØY! Det vises litt av denne sendingen i morgen, og hele programmet ser dere på fredag. Jeg legger ut lenker når alt er klart, for dette her kan dere ikke gå glipp av, hehe. 

Alrigt, darlings.. Sees senere ♥

Annonse