Annonse

WALK OF FAME

Neimen hallaien igjen, babes and boys ♥

Det er jaggu ikke godt å si hvor i luften vi befinner oss nå, men siden jeg liksom hadde syv timer til overs på LAX tenkte jeg å forhåndspublisere en aldri så liten bloggpost til dere.

Som jeg nevnte i forrige innlegg, brukte vi altså litt av dagen til å titte kjapt innom Walk of Fame, og så måtte vi liksom bare innom Hooters.. Til Dennis’ store glede, selvfølgelig. HAHA! Jeg var nøye på å plassere meg slik at han hadde best mulig utsikt, for når damene går rundt i åletrange mikroskopiske shortser og med puppene all over the place, er det faktisk helt innafor at både gutta boys og vi chicks får titte litt. Maten er sånn midt på treet som alt annet langs Walk of Fame, men når man først er i Hollywood må man liksom bare innom for å få knipset et par-tolv bilder. 

LA har så vanvittig mye sært å by på, og det er det som er så forbanna deilig. Sært er bra!

I dag fikk jeg også omsider lagt ut de supersøte armbåndene i nettbutikken, så nå finnes det litt ekstra under kategorien nyheter. HURRA! Jeg går jo bare og tripper om dagen, for flere varer er i full produksjon, og forhåpentligvis er de på lageret mitt om ikke sånn altfor lenge. YEY!

Håper dere får en fantastisk fin dag, skjønninger ♥

Ikke glem at jeg er forbanna glad i dere!

Annonse