WALL DECOR INSPIRATION

God kveld i stuggu, vakringer ♥

Jeg sitter her på plassen min og glor bort på den store hvite og gørrkjedelige veggen foran meg (noe som forøvrig høres ekstremt stusslig ut) og er nå på jakt etter inspirasjon til veggdekor. Selvom jeg har bodd her i noen måneder nå, har jeg ikke fått det helt som jeg vil ha det enda, og de tomme veggene trenger å fylles opp med glede.

Jeg synes det er superfresht når masse forskjellige bilder i ulike størrelser henger på veggen, og fint blir det også ved å henge opp hyller til pyntegjenstander og annet gøy. Her er bildene jeg lar meg inspirere av, og den store hvite veggen skal virkelig pimpes opp de nærmeste dagene. Hvis dere har noen tips til hva jeg kan gjøre eller hvor jeg f.eks kan hente enda mer inspirasjon, tar jeg imot disse med stor takk. Noen som vet om noen freshe interiørblogger kanskje? Jeg trenger all den inspirasjonen jeg kan få. Hurra!


Nei nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang, og jeg ser frem til at det blir enda koseligere her. Fortalte jeg forresten at jeg ble nødt til å selge den superkule sofaen min? Jada… Det var et ekstremt dumt kjøp, og ingenting over den sofaen der hadde noe som helst med komfort å gjøre. Ny sofa med masse puter er bestilt, så nå skal det virkelig bli hyggelig her i heimen… Gleder meg til å vise dere hvordan det blir!

Har dere en fin kveld? I morgen er det jo onsdag allerede, og klokken 11:00 må dere alle skru på radioen for å høre Stian og meg i P4’s Radiofrokost. Whooop whooop og heiii hvor det går. Dette blir gøy!

SMASK