WANTED BATMAN

Dere er så god. Takk for at dere skriver så mye fint, som bidrar til at jeg kommer meg litt opp av kjelleren. Forbanna møkkakjeller. Trives ikke her nede, selvom man av og til havner her… Jeg føler jeg er en skikkelig sutrekjerring i dag, og siden jeg egentlig er sterkt i mot kvinnfolk som sutrer, har jeg bare bestemt meg for å være litt mer sprudlende, så HURRAAA… I´m back. Nesten. Delvis… 

Men bare én liten ting, jeg blir så jævla irritert når folk klager på at jeg banner, og når jeg nevner at jeg røyker og drikker på bloggen, rett og slett fordi jeg skal gå foran som et godt forbilde.. Vet dere hva? Det blir jo for pokker sånn som vi snakket om i forrige episode av Snikk Snakk, at sannheten skal frem, og ikke faen om jeg skal legge skjul på mine feil for å være et falskt «godt» forbilde for dere. Ja, jeg drikker og ja, jeg røyker. Jeg drikker meg faktisk hinsides drita til tider, og vet dere hva? SÅnn er det bare… Jeg regner jo også med at dere er oppegående nok til å ta deres egene avgjørelser omkring hva som er riktig og galt. Røyking er ikke kult, og det er heller ikke ravende drita damer. Punktum. Så får det være opp til hver enkelt om hva de ønsker å holde på med. Enig?

Alright… Over til det jeg egentlig ville vise dere, nemlig denne dødskule batman-sweaten. Denne MÅ jeg ha! Sant jeg må det? Kom over det på sheinside.com eller ett eller annet sånt noe, og denne skal bli min uansett. Kul eller? Jeg fortjener en ny genser. Det gjør dere også. Hehe. 

 

Til dere som lurer på om det kommer en episode av Snikk Snakk i kveld, så har jeg den gleden av å si at; JA, det gjør det. Stay tuned. 

LOVE LOVE