Annonse

WANTED BOOTS

//Inneholder annonselenker

God fredagskveld ♥

Jeg sitter i sofakroken og ser ut på en ekstremt rotete leilighet som egentlig burde ryddes. Det flyter over av rot, tomme snopeposer, fat og bestikk, men jeg gidder bare ikke å svinge meg rundt. Egentlig burde leiligheten vært strøken på dette tidspunktet, for ingenting er jo egentlig bedre enn å synke ned i sofaen på en fredagskveld i et nyvasket krypinn, men nettshopping og jakten på de perfekte bootsene til høsten var så mye mer fristende, etterfulgt av et superhyggelig spontanbesøk av min kjære Stine. Herregud så mye jeg har savnet Stine-tid, så dette gjorde virkelig godt. 

Om ikke lenge legger jeg meg under dynen med Fokus tett inntil meg og macen på fanget. Jeg elsker å sitte sånn med litt blogg og annen nettsurfing før jeg sovner, og jeg ønsker å avslutte denne deilige fredagskvelden med en liten oversikt over mine favorittboots akkurat nå. 

I høst vil jeg kle meg opp i chunky boots, knestrømper og store sweats eller strikkegensere, og nå begynner jeg å kjenne at jeg gleder meg til en ny årstid.. 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER 6. HER 7. HER

8. HER 9. HER 10. HER

Noen av disse som falt i smak hos dere? Jeg har lagt mitt elsk på hele gjengen, så nå gjelder det å finne ut hvilke par som skal klikkes hjem. Lettere sagt enn gjort, for å si det sånn.. Hehe!

Ellers da? Hvordan har denne fredagskvelden behandlet dere? 

Stor god klem til dere alle fra meg ♥

Annonse