Annonse

WANTED: DENNIS!

Hahahaha!

Jeg dævver av latter… Har dere fulgt med på Snapchat, så skjønner dere hvorfor.

Jeg måtte nemlig etterlyse Dennis på Snapchat i dag, da jeg ikke kunne finne han på Gardermoen. Vi hadde nemlig avtalt et tidspunkt for henting, men mannen dukket søren meg ikke opp. Ufordringen var at telefonen hans var ødelagt, og at han i tillegg ikke hadde husnøkler. Da snakker vi tricky situation… Vi ble enige om tid og sted, men fyren dukket jo ikke opp. I TRE timer satt jeg og ventet… Og leitet! Ingen Dennis å se… Jeg bestemte meg for å kjøre hjemover, sånn hvis han faktisk hadde dratt hjem, og satt ute i hagen og frøs… Men like før jeg vridde om nøkkelen, kom han snikende. Han hadde sagt feil klokkeslett til meg, men det nektet han selvfølgelig å innrømme – da ble det ord mot ord og sjukt dårlig stemning! Han satt seg i baksetet og vi kranglet hele veien hjem, men nå er vi venner igjen, og nå skal vi nyte kvelden sammen… Herregud så dumt, haha! Herregud for et latterlig opplegg!

Som om jeg ikke har litt bedre ting å bruke tiden på, liksom… Enn å sitte i en bil på Gardermoen i TRE timer! Damn..

Sånn, nå legger vi hele opplegget bak oss, mens vi roper høyt hurra for denne dagen her!
IMG_3760

I dag har jeg nemlig hatt TIDENES fotosjuuut med de råeste damene i Norge…

Vi snakker selveste Alexandra Joner og Mia Valentina, og det er ingen tvil om at StyleConnection og disse to passer sjukt bra sammen ♥ Vi snakker rosin i pølse, toppen av kransekaken, og hånden rett i hansken. Dette blir så bra, deilige dere, og jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet. Jeg hadde troen på at det kom til å bli bra, men det ble faktisk bedre enn bra. Det ble helt RÅTT, skal jeg fortelle dere ♥

IMG_3776

IMG_3773

IMG_3756

IMG_3783

IMG_3771

IMG_3769

Kameraet mitt har begynt å kødde seg, så derfor er kvaliteten på disse bildene helt rævva! Sorry for det, altså… Satser på at jeg får fikset et nytt i løpet av nærmeste fremtid!

Ellers da? Har dere hatt en deilig tirsdag?

I LOVE YOU ALL ♥

Annonse