Annonse

WANTED DRESS

Sommeren er tid for en rekke hyggelige begivenheter, som bl.a bryllup, sommerfester, og sammenkomster… Gjerne med familien. Jeg har lenge vært på jakt etter en kjole som ikke er for søt og romantisk, men samtidig fin nok til å bruke i f.eks. et familieselskap, hvor denimvesten og den baggy shortsen aller helst bør ligge igjen hjemme. Hehe!

Denne kjolen føler jeg har alt jeg ser etter… Den er lang og dermed perfekt til noen kule wedges eller sandaler, åpen i ryggen, noe jeg foretrekker, og litt løs i fasongen. Det gjør den mer avslappet men samtidig passe pyntet. Tror jaggu jeg må klikke denne hjem fra Chicy.se. Elsker den nettsiden, og det er faktisk ganske greit å bestille ting derfra. Husker dessverre ikke hvor mye toll man må betale, men mener å huske at det ikke var så altfor mye…

Har dere noen spennende planer i kveld da, skjønninger?

Love love

Annonse