Annonse

WANTED DRESS

Happy morning, Rockstars ♥

Jeg er nok en gang tidlig oppe, og har kastet i meg frokosten som var makrell i tomat rett fra boksen. Nå er det sikkert mange av dere som bare tenker, «nei fy faen så ekkelt», og det forstår jeg jo egentlig veldig godt. Det ser ekkelt ut, men smaker himmelsk, og den cravingen jeg har fått på nettopp det å grave fisk i tomatsaus ut av en boks med gaffel, er vel kanskje ikke det mest vanlige. Så nå sitter jeg her da, strålende fornøyd, god og mett, og med en ånde som ikke hører hjemme noe annet sted enn i et lukket rom med ingen andre tilstede. Hehe. 

Morgenstunden har også gått med til å finne litt saker og ting jeg har lyst på, og siden jeg har skikkelig sansen for å dele mine ønskelister med dere, blir jeg jo naturligvis nødt til å vise dere denne kjolen jeg har SÅ lyst på. 

Er ikke denne bare helt vidunderlig? Jeg elsker shapen, mønsteret og fargekombinasjonen, og selvom jeg har en laidback stil vil denne passe perfekt til sommerdager hvor humøret er lekent. Til denne skal jeg bruke lave Converse og en oversized denimjakke, rett og slett for å få en litt nedtonet og ikke så girly look. Ah, MÅ ha! 

Sant jeg må ha denne? 

Ellers er jeg om ikke lenge på vei ut på helvetes-IKEA for å kjøpe en symaskin. Herlighet så alright at IKEA faktisk har fått inn symaskin på lageret, for å kjøpe en sånn svindyr sak til altfor mange tusen finnes ikke aktuelt, og ihvertfall ikke når den ikke kommer til å brukes så altfor ofte. Det skal allikevel bli dødsgøy å mekke sammen mitt eget antrekk til festen på torsdag, og i tillegg tenker jeg å sy en ny og oppgradert versjon av den kjolen jeg laget i fjor. Husker dere den oransje kjolen jeg brukte i bryllupet til en venninne? En ny versjon er altså på vei, og SOM jeg gleder meg til den blir ferdig.

Snakkes senere, sweethearts ♥

Annonse