WANTED – SKULL CANDLE HOLDER

Yo!

Bilder sier mer enn tusen ord, og disse lysholderne fra Etsy MÅ jeg ha. Ferdig snakket… Sant jeg MÅ det? 

Men dere? Som jeg skrev i forrige innlegg, så forstår jeg at det er litt forvirring rundt hvordan man kan delta i konkurransen om å vinne billetter til One Direction, som vi annonserte i mandagens episode av Snikk Snakk. Det er også noen av dere som tror at russen har større fordeler, men absolutt ALLE har like stor sjanse til å vinne. 

Først og fremst kan det være veeeldig lurt å like DENNE og DENNE Facebooksiden. Da er dere allerede godt i gang, og vi kan liksom ikke kåre en vinner som ikke liker siden vår. Det sier seg selv, sant vel? I tillegg, og som vi har nevnt en million ganger, så elsker vi smisk, vi elsker at innleggene våre blir delt, vi elsker at dere er kreative, og vi elsker at dere engasjerer dere max. Det er selvfølgelig større sjanse for at vi legger merke til akkurat DITT navn hvis vi ser et stort engasjement, contra en veggmelding med teksen «jeg vil vinne»! Det er ikke fullt så inspirerende. Heheh. 

Alright.. Har alle forstått seg på opplegget vi har gående nå eller, og er vi giiiiiret??? WUUUUUUHUUUUUU! Det er snakk om One Direction for pokker… 

I Snikk Snakk episoden som sendes mandag 6.mai, vil vi kåre de to vinnerne, så dere har god tid på dere til å delta i konkurransen. 

Lykke til, fininger ♥