Annonse

WANTED

Hei igjen fininger. 

Vi er tilbake på hotellet etter en trivelig vandring rundt i vakre Budapest, vi har spist deilig mat, fått shoppet litt og i tillegg tatt knekken på et par flasker vin, samt drinker. Derfor er jeg bittelitt tipsy når jeg sitter her og skriver, men det er jo heeelt innafor på en torsdag. Er det ikke? Joooda!

Siden jeg egentlig ikke har noe bedre å komme med, og aller helst bare er keen på å ta meg enda et glass, og stupe ned i boblebadet, slenger jeg derfor her ut et sånt «wanted»-innlegg som vi alle kjenner til. Dette er de innleggene som passer så fint å poste, når man egentlig ikke har tid til å sitte å knote så inn i helsikken på tastaturet… Ihvertfall når man finner noe man har skikkelig lyst på, som man bare mååå vise til resten av verden. Sånn som denne perfekte singletten… For perfekt er den, det skal være sikkert og visst, eller snickers og twist som en venninne alltid sier, og nå merker jeg at jeg er litt i overkant brisen, siden jeg FAKTISK synes at den der er litt morsom. Men det er bare nå… 

Jeg sporer helt av her nå, men denne singleten er ihvertfall superfresh, og blir perfekt til denimshortsen i sommer, en snapback og den perfekte toppen man bare kan slenge over bikini-overdelen. Denne blir uansett med meg til Hawaii om ikke lenge, og hvis noen andre også er keen på å ta denne toppen med seg på ferie, finnes den HER.

 

Peace out!

♥ ♥ ♥ 

Annonse