Annonse

WANTIES

Hellooooo ♥

Gjett hva jeg har kost meg med de siste to timene da? Jeg har laget kollaaaasj, haha. Jeg og disse kollasjene ass.. Det er jo søren meg like gøy å lage kollasjer som å bygge hus i Sims, og det er sjukt gøy så da skjønner dere hvor gøy jeg har hatt det frem til nå, hehe!

Siden vi er inne på litt interiør og sånn, tenkte jeg å gi dere noen tips og forslag til items som kan skape litt leken og happy stemning i heimen, og nå fant jeg jo selvfølgelig en hel haug med ting jeg har lyst på. Vitrineskapet og skrivebordet SKAL bli mitt uansett hva, og kanskje det er akkurat disse møblene som mangler her i heimen for å gjøre det helt komplett.. Hmm.. Tenke, tenke. Dette blir livsfarlig for lommeboken, for jeg har lyst på absolutt alt under her, haha!

1. Sort vinduslampe HER 2. Kaktuslys HER 3. Retro skrivebord HER 4. Smykketre HER 5. Bordlampe HER 6. Kaffeboks HER 7. Putetrekk med papegøye HER 8. Putetrekk med gullfisk HER 9. Gult putetrekk HER 10. Ananasformet lampe HER 11. Sort hylle på hjul HER 12. Sløyfeknagg HER 13. Metallic skål HER 14. Sengetøy til dobbeldyne HER 15. Skull on a stick HER 16. Rålekkert vitrineskap fra IKEA 17. Sitronplante HER 18. Servietter HER

Mye fint, sant? 

Det klør i shoppingfingrene mine, så nå skal jeg klikke hjem en god del ting før jeg fresher opp trynet mitt og gjør meg klar til parteyy. En venninne har bursdag, og den skal feires på Tijuana med superdigg mexikansk mat og knallgode drinker. Hurraaa!

Måtte lørdagskvelden bli like fin som dere, vakre venner ♥

Klem i fleng

//Ellos-lenkene er annonselenker

 

Annonse