WARNING: NY LEPPETREND!

Hei fra Vilnius ♥

Dere husker kanskje at jeg var hos VGTV for et par dager siden? Under her er resultatet! Skravla gikk jo i ett, og selv om jeg så gjerne skulle ønske at alt jeg sa ble tatt med, skjønner jeg jo at dette klippet ikke kunne vare i det uendelige – her var det nemlig mye jeg ønsket å si!

Jeg ble nemlig introdusert for en ny leppetrend, og jeg kjenner at jeg blir så oppgitt – som om vi ikke har herjet nok med de stakkars leppene våre fra før? Det sjukeste med denne trenden er at det visst nok skal se så naturlig ut, og når jeg ser denne vakre modellen stå å fortelle at hun gjør dette FOR Å SE NATURLIG UT BLIR JEG SÅ PROVOSERT, at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg? Skal vi virkelig nå legge oss under både kniv og sprøytespisser, for å SE NATURLIG UT? Kan vi please bare stoppe opp i to sekunder å reflektere litt over hvor ufattelig dumt det høres ut?? Kan vi please begynne å akseptere oss selv som vi er – og bare være nettopp naturlig – og slutte å prøve å se dønn lik ut som nåtidens falske ideal? Idealet stappet til randen av plastikk?

Tenk litt over livet, og over hva som gir det mening… Hva gir livet ditt mening? Er det reise? Er det en kveld ute med vennegjengen? Er det veldedig arbeid? Ønsker du virkelig å bruke flere tusenvis av kroner på noe så unødvendig som restylane i leppene for et «naturlig» resultat? Eller ønsker du å gjøre noe fett for de pengene som faktisk tilfører livet noe mer? Noe som faktisk bidrar til å forme deg som person eller noe som bidrar til å forme fremtiden din – som faktisk betyr minner som du kan ta med deg videre?

Denne normaliseringen av alle disse inngrepene MÅ ta slutt! Og som lege, Kari Løvendahl, sier i snutten her – så er alle disse jentene med på et eneste stort prøveprosjekt. Disse behandlingene selges jo inn som veldig naturlig og ufarlig, men vi mangler jo faktisk forskning på langtidseffektene, og aner altså ikke effektene av et langtidsbruk, av alt dette jævelskapet som sprøytes inn i lepper og rynker og gudene vet hva… Hvis ikke dette er til å bli skremt av, så vet faen ikke jeg – men én ting er i hvert fall sikkert, og det er at den boken min ikke kunne kommet på et bedre tidspunkt… En annen ting som er klinkende klar, er at jeg er så langt inn i margen lykkelig over at jeg aldri har tuklet med kroppen og utseendet mitt – jeg er så forbanna glad for å være 100% naturlig! Jeg er meg – jeg er unik, og det er DU også ♥