Annonse

WARNING! WARNING!

Hehehehe, sorry ass.. Jeg klarte bare ikke dy meg!

Jeg har nemlig blitt klaget inn til forbrukerombudet for dårlig markering av reklameinnlegg, så heretter skal dere få en solid advarsel hver eneste gang jeg viser frem et produkt eller noe i den duren. Det er jo viktig at dere ikke blir ufrivillig utsatt for reklame, det mener jeg helt seriøst, jeg synes det er flott med gode retningslinjer og regler. Samtidig mener jeg strengt tatt at jeg er veldig flink til å merke mine reklameinnlegg. Jeg er svært nøye på det, faktisk, men heretter skal jeg bli enda flinkere!

Så.. I dette innlegget vil dere se produkter jeg liker kjempegodt. Som jeg har funnet på internett. Noen produkter inneholder annonselenker, som vil gi meg en ørliten provisjon hvis dere kjøper produktene. La oss kalle det en liten «takk for at du liker våre produkter, og for at du faktisk velger å dele dine wanties på bloggen med dine mange tusen lesere«.

Dro jeg den litt for langt nå? Jeg blir jo litt irritert når man skal være så uhyre pirkete. Adlinks er IKKE godkjent, men annonselenker funker fint. Så bare sånn at det er sagt, dette er ANNONSELENKER, ait? Er vi enig? Good!! Hahaa! Alt vi bloggere skal tenke over ass, viktig å holde tungen rett i munnen!

Det eneste jeg klarer å tenke på om dagen er vår nye leilighet! Denne overtar vi om en måned, og alt som svirrer i topplokket er hvordan vi skal innrede, og hvilken farge som skal på veggene. Det er jo VÅR leilighet, og da kan vi gjøre som vi vil. Jeg skal male hele kontoret mitt neonrosa! Stuen skal bli turkis. Haha. Det blir så kult, det! Under her er noen juli wanties, som jeg øsnker å dele med dere!

1. Nye håndklær til badet er et must HER 2. Jeg vil spise forkost servert på en rosa tallerken, slik som denne fra H&M Home 3. Kaktuser er aldri feil, og jeg har lagt mitt elsk på denne fra Kremmerhuset 4. Enkel og superfin lampe fra Ellos HER 5. Pompons til kontoret blir så FAB. Disse er fra Kremmerhuset. 6. Runde brikker i turkis blir perfekt når jeg skal dekke bordet HER

7. Dette settet med tre små bord blir perfekt i den nye stuen HER 8. Åh! Pokker at det er glassdører i dusjen på badet, hvis ikke hadde dette dusjforhenget med palmer fra H&M blitt klikket hjem ASAP 9. Denne stolen! Perfeksjon HER 10. Jeg vil ha flere palmer fra Kremmerhuset 11. Og så vil jeg ha dekkebrikker i knallrosa i tillegg til de turkise HER 12. Nye freshe kjøkkenhåndklær fra Ellos må vi også ha HER

13. Og nye putetrekk som dette med sikksakkmønster fra H&M Home 14. Og dette trekket i turkist HER 15. Og selvfølgelig dette i den fresheste gulfargen HER 16. Hvor magisk er ikke parfymene fra CLEAN? Da må jo duftlys fra samme merke slå an HER 17. Jeg har skikkelig sansen for disse herlige krukkene som denne HER 18. Og denne HER

Drømme, drømme! Alt man har lyst på, hæ? Nå skal det shoppes, sier jeg bare.. Er ikke mye som skal til for å oppgradere litt. Litt nytt er jo lov når man flytter inn i nytt krypinn. Hurra!

God natt når dere kommer så langt, vakre venner. Jeg DIGGER dere!

SMASK ♥

Annonse