WATER CONDOM CHALLENGE

Helloooo!

Søndag = YouTube, og nå skal dere omsider få se en challenge dere har spurt etter i en hel evighet. Vi snakker selvfølgelig The Water Condom Challenge, og det der var jaggu ikke lett, haha.

Da Dennis slo meg i stein, saks, papir forrige søndag, var det jeg som måtte shoppe kondomer til denne søndagsunderholdningen her. Jeg må jo bare le høyt av hele greien, for det er jo helt føkka at det faktisk skal og det var en klein opplevelse å kjøpe kondomer, haha. Jeg tror nok at det i dette tilfellet var fordi jeg skulle si til ungdommen i kassen på Esso, at jeg trenge en pakke kondomer til chipsen jeg nettopp slengte på disken, og vi ble begge ganske så lattermilde, haha.

Kondomene havnet rett i posen sammen med kveldens snacks, og her har dere resultatet. Enjoy!

We love you, guys! Takk for at dere heier på oss, liker, deler og subscriber. Vi blir jo så sjuuukt happy når dere abonnerer på kanalen vår HER, og når dere liker oss på Facebook HER. Dere kan forvente masse moro fremover, og vi gleder oss max til å underholde dere!

Nyt det siste av søndagen, godtfolk. Jeg liker dere ♥

Klask, smask og dask