Annonse

WE HAD TO BREAK UP

//Annonse

He he he.. 

Ikke Dennis og jeg, men jeg og Shai.. Forholdet mellom Shai barberhøvler og meg er over. Over og ut, Knut! 

Det var kjærleik ved første blikk da jeg møtte barberhøvlene fra Shai.. De gjorde en god jobb, og i tillegg var de rosa! Jeg var solgt, og vi har hatt noen fine år sammen.. Hver gang jeg har blitt spurt om jeg vil teste og skrive innlegg om andre høvler har jeg alltid sagt nei. Jeg har vært tro mot min elskede Shai, men så kom Venus og tok meg med storm. Venus kom inn i livet mitt og grep så deilig fatt i meg at jeg ikke kunne gjøre noe annet enn å si so loong til Shai og si hellooo baby til Venus. Det føles faktisk helt fantastisk, og jeg har ikke kjærlighetssorg.. Ikke et snev, faktisk!

Det har jo skjedd en del ting med Venus siden vi datet sist, mange gode ting, og at det finnes så mange herlige varianter spesielt tilpasset for ulike hudtyper er jo helt vidunderlig. Jeg visste nemlig ikke at man måtte velge barberhøvel ut i fra hudtype, så nå tester jeg meg gjennom samlingen for å se hvem av høvlene jeg vil bli sammen med.. Hvem som skal bli min store kjærlighet som skal ta knekken på hårvekst både her og der.. Spesielt der.. Og litt her! 

Så nå, kjære venner.. Nå har jeg gleden av å fortelle dere at jeg blir Gilette Venus ambassadør.. Jeg er så stoooka! Venus og jeg liksom.. Sitting in a tree, og hele den pakken der.. Jeg elsker Venus! 

Nå skal Gillette Venus og jeg inspirere alle dere vakre kvinner der ute til å ta ekstra godt vare på leggene sine, og det er derfor helt naturlig med et utvalg av forskjellige barberhøvler med egenskaper som passer til ulike hudtyper og behov. Nå skal jeg teste og leke meg litt, og utover ukene som kommer servere tips, triks og anbefalinger til dere.

Designet på høvlene er jo også supersøtt, og jeg elsker at de kommer i mange ulike og freshe farger, som passer perfekt inn i dusjen. Høvlene ble med meg til Marokko hvor jeg fikk knipset noen bilder, og jeg har gledet meg sånn til å vise disse til dere. Jeg skal love dere at jeg fikk mange rare blikk da jeg stod å poserte med en haug av høvler ved poolen, men hva gjør man ikke for å fremme gode produkter, hæ? Hahaha! Og neida – jeg stod ikke å shavet meg i pool-dusjen, selvom det ser sånn ut. Dennis ble så flau stakkar og bare, «altså, Kristin?? Nå tror faen meg alle hotellgjestene her at du står og shaver leggene dine i all offentlighet, og at du bruker pool-dusjen til denne oppgaven. Jeg stikker! Dette er så forbanna flaut«.. 

Og så gikk han.. HAHAHA!

Og da stod jeg der da.. Helt alene med Venus og bare, «EH, HE HE».. 

I’m in love!

Foreløpig kan det se ut til at Embrace Sensitive og Divine Sensitive er de som behandler mine legger best. Jeg kommer tilbake til dere med nærmere oppdatering på hva jeg mener fungerer best når det kommer til intimbarbering, samt hvilken høvel jeg mener er best til armhulen. 

Noen flere som dater Venus fortiden? Og hallooooo?? Har dere fått med dere bonusepisoden av Bloggerne som KUN sendes på TV2 Sumo? Den er superfestlig og varer i hele 30 min. Se den HER!!

Nyt det lille som er igjen av søndagen, så sees vi i morgen ♥

LOVE U


Annonse