Annonse

WE KNOW THE FEELING

God morgen, glade mennesker. 

Jeg tenkte rett og slett denne torsdagsmorgenen, å minne dere på den superfestlige konkurransen vi nevnte for dere i Snikk Snakk i episode 15… Nemlig den som går ut på å være kreativ, og få muligheten til å stikke av med 10 års gratis forbruk av produkter fra Libresse. Vi jenter har jo en liten uke hver måned som bare består av piss og faen, og jeg tror ikke det er en eneste av oss som faktisk synes det er kjekt med mensen. Jeg har vel rett nå, sant? Det er det kjipeste man kan ha… Man blir i litt dårlig humør, smertene er forjævlig for enkelte av oss, og i tillegg koster det faktisk en del med alle disse tampongene, truseinnleggene og bindene man kjøper hver eneste måned. 

Derfor synes jeg det er så fantastisk av Libresse, å faktisk dele ut en skikkelig girly premie, som kun er forbeholdt oss jenter. 10 års gratis forbruk, sa du? I´m in! Delta i konkurransen ved å trykke HER eller på bildet under. 

 

Litt gøy konkurranse, sant? Det synes ihvertfall jeg, og har selvfølgelig selv deltatt, så nå er det bare å vente i spenning og krysse fingrene for at jeg stikker av med noen produkter til neste gang jeg havner i den mest kjipe perioden i måneden. Hehe. 

Har der en bra dag ellers? Jeg har en lunchdate med Betty i dag, og svært spennende ting skal planlegges… Wiiiiii som jeg jeg gleder meg, så da vil jeg bare ønske dere en strålende dag, og så skrives vi litt senere ♥

Annonse