Annonse

WE LOVE THE 90’S

Hei igjen, deilige dere ♥

Jeg er oppe i luften ett eller annet sted, og har selvølgelig forhåndspostet et aldri så lite innlegg til dere. Viktig at bloggen oppdateres selvom man er på tur og offline, og nå tenkte jeg rett og slett å mimre litt, og samtidig ta dere tilbake til det glade nittitallet. 

Jeg kom over en artikkel på en eller annen svensk nettside, hvor overskriften indikerte at dette handlet om ting vi jenter synes var mega coolt på 90-tallet. Jeg måtte jo bare scrolle meg nedover siden, og punktene kunne ikke truffet meg mer og rett i hjertet. Jeg satt og smilte for meg selv mens jeg ble tatt med på denne magiske 90-tallsreisen, og bare, «oh yess!«, «jaaaaa«, «ååå, det husker jeg«, «ååh, sånne hadde jeg jo«.

Dere skjønner tegningen, og jeg vedder hele aksjekapitalet mitt på at dere som er født før eller på 90-tallet, kjenner seg igjen i denne kollasjen. Jeg glemmer aldri min begeistring for klesmerket Fruit of The Loom. Det var det kuleste merket EVER, og genserne herfra kombinerte jeg gjerne til jazzbukser i tricot og selvfølgelig Buffalos. De fantastiske Buffalo skoene glemmer vi aldri, og nå er de jo like kule som på 90-tallet. I hvert fall nesten? Tamagotchien var fast inventar i den bittelille ryggsekken som aller helst var rutemønstret, og lykketrollene stod på rad og rekke til pynt i settekassen. Åh! «settekasse«, husker dere denne? Mulig det vare var på vestlandet vi gav trehyllen med små rom, akkurat dette navnet, men fresh var den, og inni stod det mye rart på utstilling. 

Favorittfilmen var selvfølgelig Fucking Åmål, den så jeg om og om igjen, og TV-serier som Full House var det viktig å følge med på. Jeg elsket Full House, og det gjør jeg fortsatt. Hahahah, en mer sjarmerende dårlig serie finnes ikke, for ikke å snakke om «Er du mørkredd«. Hahhaha, husker dere «Er du mørkredd«? Denne serien hvor en gjeng ungdommer fortalte spøkelseshistorier ved bålet ute i skogen, ble sendt på NRK hver lørdag. Etter barneTV, selvfølgelig, og jeg glemmer aldri hvor redd bestisen min i nabohuset og jeg var, da denne serien snurret på skjermen. 

Hadde du «sticky hands» med deg på skolen, var du garantert klassens tøffeste, selvom den klissete hånden ikke lenger var klissete etter noen timer i aktivitet. Jeg husker at jeg prøvde å vaske disse sticky handsene med zalo for å få tilbake «klisset» eller hva jeg nå skal kalle det, men dessverre var disse skikkelig gøy med det samme du tok de ut av pakken. 

En annen ting som var kulere enn noe annet, var selvfølgelig «chokers» smykkene, som ofte lå ved som gave i bladet «Girls«. Scrunchies holdt hestehalen på plass og gjorde den samtidig superfresh, og skulle hestehalen være litt ekstra kul, tok du i bruk en Topsy Tail, som resulterte i en fin «schvong» aka løkke (eller hva jeg nå skal kalle det). Minismokkene i plastic fantastic var dødskult å henge på skolesekken eller rett og slett rundt halsen, og hadde du en sånn smokk var du liksom kul uansett. På leppene påførte vi roll-on lipgloss som smakte jordbær, og disse var faktisk helt FAB. Jeg glemmer aldri sommeren da alle jentene på haugen syklet til Lagunen kjøpesenter, for å få fatt i nettopp disse lip glossene. Jeg tror de kostet 10 kroner, vi kjøpte dem på Nille, og vi elsket dem. Åh! Memories ♥  ♥  ♥

Den kuleste musikken var det Bomfunk MC eller Spice Girls som stod for, og Coca Cola jojo’en ble flittig brukt i den koreograferte dansen til nettopp Spice Girls? Asså? Er det rart jeg elsker 90-tallet og at jeg faktisk er født på 80-tallet?? Jeg er så uendelig glad for at helt sjuke ting som det her var det som interesserte meg på den tiden, og det eneste jeg er litt lei meg for, er at jeg ikke har tatt vare på all den galskapen her. Heldigvis husker jeg gjenstandene og gleden rundt det å ha dem som om det skulle vært 90-tallet i går, og disse bildene var rett og slett vanvittig fine å se tilbake på. Happy 90’s sier jeg bare? 

Hva er det dere husker aller best fra det glade 90’s? Noen som hadde noen av tingene over her, eller?? Heheh! 
Skrives når jeg lander, beauties ♥
SMASK
Annonse