Annonse

WE TOTALLY GOT MARRIED!

Goood morning, darlings  

Eller.. Det er ikke lenger morgen for oss, for her i huset har jetlagen kicket inn for fullt, og frokosten ble inntatt allerde i tredraget i natt. Skjønner dere eller?

Men ojoj.. Hvor skal jeg begynne!? Begynne med å si takk for alle gratulasjoner, kanskje? Haha!

Hva Vegas gjør med en, ass. Vi kan jo si at vi gikk på en aldri så liten smell.. Vi ble litt caught in the moment, og tenkte at et superharry og tacky Vegas-bryllup var noe som ville være dødsgøy å gjennomføre. Herregud så funny, tenkte vi.. Det skulle jo bare være for moro, bare på kødd, og jeg må ærlig innrømme at jeg ble rimelig sjokkert da det viste seg at dette bryllupet var gyldig som bare pokker. Hahahah! Var det sånn jeg skulle gifte meg? I VEGAS? Med Petter Pilgaard som ringbærer, iført hipsterhatt og sort denimskjørt? Det eneste som var riktig her var mannen jeg giftet meg med!

Et øyeblikk der kjente jeg panikken bre seg over meg, mens jeg gikk i gang med en febrisk googling, for å finne svar på om dette spontane giftemålet var like gyldig i Norge som i Nevada.. Heldigvis ikke.. I hvert fall ikke før vi sender inn dokumentene og får kaoset registrert i folkeregisteret, og det kommer vi altså ikke til å gjøre, haha. Jeg skal søren meg ikke bli snytt for et skikkelig bryllup med forlovere, familie og venner til stede, hvit brudekjole og SLØR, og jeg skal heller ikke bli snytt for et skikkelig frieri og noen skikkelige gifteringer som ikke gjør deg grønn på fingern. Jeg ønsker jo også at dere skal være med på hele denne prosessen med planlegging, og til slutt en grand finale, så fortvil ikke – det kommer til å bli et skikkelig bryllup, og frem til da får vi nøye oss med å være mann og kone i USA. Tenk da.. Mann og kone, herregud så sptøtt. Jeg ler meg ihjel! 

Når alt dette er sagt, må jeg si at det var en opplevelse for livet. Slike bryllup som det her, ser man som regel bare på film, og det å faktisk stå i et tacky Vegas-kapell, med en enda mer tacky «prest», som hadde like mye plastik i leppene som i puppene, er noe jeg aldri ville vært foruten. Bare det å høre «Kristin, repeat after me«, er helt ut av denne verden crazy, og følelsen av å stå der med mannen i mitt liv ved alteret, var en helt ubeskrivelig fin følelse. Jeg gleder meg til vi skal stå slik igjen, med alle vi er så glad i rundt oss, for dette her frister til gjentagelse.. Bare under litt andre omstendigheter, haha. Heldigvis hadde vi en knakende fin gjeng rundt oss, som gjorde det hele enda mer komisk og ikke minst virkelig. 

Et tacky Vegas-bryllyp krever en tacky bryllupsfest, og Petter fikset altså en tacky hvit limo til oss, som tok oss til en gigantisk strippeklubb. Jeg ELSKER strippeklubb, det er så gøy, og et sted både Dennis og jeg koser oss gløgg.

Jeg kjøpte lapdance til han i bryllupsgave, mens han gav meg dollarsedler som jeg kunne stappe nedi trusene til de digge damene.. Jada, vi er et veldig merkelig par!!! Et spontant og rart par, som kan kunsten å kose seg, haha. Jeg hadde pupper i trynet opptil flere ganger den kvelden, og jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Det er bryllupsfesten sin det, hæ? FOR en kveld. Uten tvil den sykeste kvelden i mitt liv!! 

Så.. 

Fru Thorsen, haha! Kristin Gjelsvik Thorsen. Det er i hvert fall sånn det kommer til å bli når vi gifter oss her i Norge, og jeg kan ikke vente til denne dagen. Bryllup gav definitivt mersmak, og jeg er veldig komfotabel med å være relativt (HAHA) gift med mannen jeg elsker så inderlig høyt!

Nyt dagen, skjønninger. Sees senere  

Annonse