Annonse

WEDDING DAY

Hurra for kjærligheten ♥

Åh… Gårsdagen var så magisk, og som dere muligens fikk med dere på Snapchat, så var det dags for bryllup. Jeg fikk derfor ikke oppdatert bloggen som planlagt, men nå kommer omsider noen bilder fra gårsdagen.

Vinterbryllup er uten tvil eventyrlig og nydelig. Litt i kaldeste laget, men der gjorde bunaden susen, hehe. Det var altså vår kjære Helle som skulle giftes bort til sin flotte Fredrik, og vielsen fant sted i Nittedal kirke. Både de fine forloverne – og brudeparet selv – strålte som aldri før, og det var ikke en eneste tørr øyekrok i kirken, da Helle ble ført opp kirkegulvet. Fy fader så vakker hun var – aldri før har hun vært så vidunderlig nydelig, og vielsen rørte oss alle sammen. Det er jo ganske utrolig at denne fine gjengen vår i hovedstaden, aldri har vært i bryllup sammen – og derfor ble hele dagen litt ekstra fin. For hva er vel bedre å feire kjærligheten sammen med dem som står deg aller nærmest?

FOR et par! De så altså bare så lykkelige ut i går – det er jo helt naturlig – men å se en kjærlighet så sterk mellom to mennesker, er rett og slett bare helt fantastisk. Man blir glad langt inn i hjertekroken, og jeg kunne jo ikke unngå å kjenne litt ekstra på begeistringen rundt mitt eget bryllup om bare ett år. Tiden går jo så fort, og før vi vet ordet av det er det Dennis og min sin tur til å gi hverandre vårt ja. Jeg gleder meg så vanvittig atte hjelp!

Nei, dere… Kjærleiken, ass! ♥

Vi feiret det flotte brudeparet til langt på natt, og det merkes i dag… Føttene er ganske vonde etter flere timer på dansegulvet, men det er jo akkurat sånn det skal være, ikke sant?

Nå blir det søndagsmodus, masse god mat og sofa – dette skal bli godt! Nyt dagen, så sees vi senere.

Annonse