Annonse

WEDDING INSPO – BRUDEKJOLE

//Lokal tid: 09.58

Happy Monday, lovelies ♥

Jeg har akkurat våknet, og ligger her i sengen mens min kommende ektemann ligger og snorker ved siden av meg. Tenk det, ektemann, haha. Jeg klarer visst ikke å la dette synke helt inn, og det hele føles fortsatt så fjernt. Dette er jo noe jeg har drømt om så lenge, og når det faktisk skal skje, er det nesten vanskelig å tro at det er sant.

Det er jo så vanvittig mye som skal planlegges og organiseres, og det jeg gleder meg mest til er nok å finne den perfekte brudekjolen. Flere av dere er veldig spent på om jeg kommer til å gå for en hvit kjole, eller om jeg kommer til å velge noe helt annet – noe mer fargerikt. Fargerikt skal det være, men det blir i dekorasjonene og omgivelsene. Kjolen skal være hvit og vakker, men det skal ikke være noe cupcake møter altfor prinsesse. Jeg ønsker en relativt avslappet og lekker kreasjon, og henter inspo fra bildene jeg nå skal dele med dere…

GraceLovesLace-369

img_5566

Skjermbilde 2016-06-20 kl. 18.48.56

GraceLovesLace-370

img_5431

Gretchen_055_bw-st-1154x800

GraceLovesLace-346

wild-and-free-bw-75

derrekjenn-wedding-10

Herregud så vakkert!

Nå gjenstår det å se hvordan det føles å få på seg den første brudekjolen som skal prøves… Det kommer til å bli en så ufattelig spesiell opplevelse – en fantastisk opplevelse!

Er det noen som har noen tips til steder som selger de aller fineste brudekjolene? Jeg vurderer faktisk å sy hele kreasjonen selv, men det er vel helt hull i hodet å ta på seg en såpass stor oppgave, når jeg i utgangspunktet ikke har tid til en damn shit, haha.

Nyt resten av mandagen, skjønne venner, så sees vi veldig snart ♥

Annonse