Annonse

WEDNESDAY

Hey darlings ♥

Hvordan har dere det i dag? All good in the hood?

Her fyker dagene forbi, og førjulstiden kunne ikke vært mer hektisk. Det er mye som skal på plass før selveste julaften, og jeg har ikke akkurat en rolig agenda før det årlige julebordet på lørdag. Jepp, på lørdag er det altså duket for jentenes julebord som vil foregå her hjemme hos meg. Dette har faktisk blitt en tradisjon, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å huse 18 fantastiske kvinnfolk til årets mest sprudlende begivenhet. Pinnekjøttet er kjøpt inn, så nå gjenstår bare tilbehør, litt dekorasjon og selvfølgelig ingrediensene til desserten. SOM jeg gleder meg!

Dagen i dag har også forsvunnet på et blunk, og like etter lunsj dro jeg ut på showrommet til Bestseller for å ta en titt på superfreshe styles, og samtidig slå av en prat med mine tidligere kolleger. Kjempehyggelig onsdag med andre ord, og her kommer en aldri så liten smakebit fra dagen!

Det er tydeligvis mye å glede seg til når vi nærmer oss våren, for de kolleksjonene fra bl.a Only, Vero Moda og Noisy May som jeg bladde meg gjennom i dag, gav virkelig en deilig smakebit på en varmere årstid. Lys denim… Åh ♥ Nå gleder jeg meg til sommeren!

Folkens? Er det forresten noen som har peiling på om det er noen steder her i Oslo som tar i mot klær som blir gitt videre til de som trenger litt ekstra? Har nettopp hatt en opprydning i skapet mitt, skjønner dere, og de to store søppelsekkene som er fylt til randen, har jeg veldig lyst til å gi til noen som trenger dem mer enn meg. Mulig jeg også oppretter en bloppis til litt av utvalget, så sant det er stemnig for det. Gi en holla om dere er keen. Hehe!

Talk later, beauties ♥

SMASK

Image and video hosting by TinyPic

Annonse