Annonse

WEEKEND

God morgen ♥

Jeg starter dagen med en liten morgenhilsen fra Fokus, Dennis og meg. Her har vi holdt sengen helt til nå, rett og slett fordi Dennis har vært så hungover etter kickoff med jobben i går, så i en time nå har han klaget sin nød og vært skikkelig needy! «Kriiistiiiiin, jeg trenger en smertestillende«, «Kriiiistiiiiin, jeg må ha et glass vann«, «Kriiiiistiiiiiin, kan du kose meg på ryggen???«.. OMG!!! Skjønner dere opplegget eller? Og nå nettopp skulle han absolutt lekesloss eller noe sånn, og da ble jeg så irritert at det holdt på å tilte for meg, men siden jeg ikke klarte å slutte å le, fortsatte han bare med å løfte meg opp og ned, legge meg i bakken og alt som hører lekeslossing til. Fader så irriterende.. Det blir litt sånn som sitatet, «Don’t make me laugh, I’m trying to be mad at you«.. Det er faktisk verste sort – når det koker inni deg av irritasjon, men så klarer du ikke få ut frustrasjonen din da latteren føkker opp alt, haha. 

Nå er jeg helt utslitt, for det ble en helsikens kamp som aldri tok slutt.. Phuuu! Heldigvis har han satt seg bort med FIFAEN nå, så da satser jeg på å få litt fred til å gjøre meg ferdig med dette blogginnlegget, hehe. 

Jeg på min side er i strålende form etter en rolig fredagskveld med jentene. God pizza, øl og gode samtaler stod på planen i går, og her snakker vi kvalitetstid på høyt plan. Alltid stas å samle chicksa til en koselig kveld ♥

Dennis drar til Stavanger i ettermiddag, så nå tenker jeg å prøve å få han med meg ut på en digg frokost her på Løkka. Det var faktisk hans forslag i går, så da satser jeg på at han er like klar for en hyggelig lørdagsbreaky ute blant folk. Innimellom er det er jo så digg å få frokosten servert fremfor å lage den selv, så dette blir en god start på dagen!

Har helgen behandlet dere bra så langt, skjønninger? Og hva står på planen i kveld? Skal dere ut å danse? Det skal nemlig jeg, og jeg gleeeeder meg. Wuuuhuuuu!

LOVE YOU ALL ♥

 

Annonse