Annonse

WEEKEND OF JOY

Å GUUUD!

Nå sitter jeg på balkongen her hjemme på Løkka og koser meg med en kopp kaffe mens jeg samtidig prøver å omsider oppdatere dere på det siste døgnet. Vet dere hva? Etter at jeg postet gårsdagens første innlegg hadde jeg bare fullstendig behov for å nyte Valdres sammen med de fantastiske vennene mine, og både data samt telefon ble lagt til side. Vi dro ikke på hyttetur for at jeg skulle sitte med trynet ned i dataen, og jeg er så sinnsykt glad for at jeg faktisk var 100% tilstede til en forandring.. Dessuten har jo været vært fabelaktig i hele Norge denne helgen, så jeg regner med at de aller fleste av dere ikke har brukt timene på internett. Hehe!

Denne helgen har vært beyond magisk!

Som jeg fortalte tildligere, samlet Morten hele vennegjengen med følge i Valdres, til en heidundrandes feiring av endt skolegang på Hawaii. Vi var så mange som 17 personer på det meste, og hurramegrundt som vi har kost oss. Det er jaggu ikke hverdagskost å få samlet 17 glade mennesker til en hel weekend med max hygge, og helgen har gått med til gode historier foran peisen på kveldstid, skåling, dansing, grilling og latter i solsteiken. 

SAVN ♥

Nå skal jeg hive meg i dusjen og få ut både flokene og lukten av grill fra håret, mens jeg smiler over tanken på hvor fantastisk både uken og helgen har vært. I morgen er det mandag og hardkjør, så det blir en tidlig kveld på meg. 

Hvordan har dere hatt det i helgen? 

LOVE YOU ALL

Annonse