Annonse

WEEKEND RECAP

Min fine Caroline har vend den deilige stumpen sin mot flyplassen, og jeg sitter her i ensomheten med et stort savn.. Dere vet jo at jeg hater når noe tar slutt – spesielt sånne helger som dette, og at Dennis ikke kommer hjem før i morgen, gjør ikke saken akkurat bedre, haha. Ensomsøndag er ikke innafor, men guri land så mange fine minner jeg sitter igjen med.. Fine, deilige minner, og masse bilder..

Under her har jeg samlet resten av snapsene som gjemte seg på minnekortet, og jeg kan skrive under på at dette har vært en helt FANTASTISK weekend.

Vi har jo allerede snakket om fredagen og hvor FAB den var.. Solen skinte fra morgen til kveld, og før vi grillet og festet som gale med en gjeng flotte mennesker, hygget Caroline og jeg med reker og hvitvin på Aker Brygge. Gårsdagen gikk med til Oslo Pride, og enda mer herlig hang out med Morten og Caspar. Etter mye moro i Spikersuppa, tuslet vi til Tjuvholmen, og her ble vi sittende å nyte noen himmelske skalldyr i solen, med noe godt i glasset. Da kvelden meldte sin ankomst, slengte vi oss på sofaen med pizza, smågodt og film – perfekt avslutning på en aktiv, morsom og ekstremt fin helg. 

What a weekend! Jeg smiler fra øre til øre ♥

Pride Skirt HER // T-shirt fra Urban Outfitters // Vintage denimskjorte // Hatt fra Brixton // Festival Sunnies – Rainbow HER // Multi Bracelet HER

Jeg kjørte på med en riktig og fargerik look i går, og hva passer vel bedre til en slik FAB pride som dette, enn et skjørt i alle regnbuens farger? Jeg tror jeg må bytte navn fra Colorful Skirt til Pride Skirt, haha. (and I just did!!!) Det er i hvert fall ingen tvil om at StyleConnection er med på å synliggjøre skeiv kultur, og i tillegg bidra til økt aksept og respekt for denne delen av verdens mangfoldige borgere. HURRA!!

Love knows no limit! Be who you are, be proud and show your true colors!!!

Annonse